keto píše:Ono na netu je spousta věcí s dodáním teď hned a pak se čeká a čeká a někdy to nedodají vůbec. Taková je dnes doba.
Jinak obchodní zákoník hovoří jasnou řečí, záruka by měla být vyřízená do 30 dní, jinak má kupující právo odstoupit od smlouvy, jen u těch motorových vozidel to bývá horší, jelikož je tam myslím možnost účtovat něco za používání a to nebývá zrovna malá částka, ale nevím to přesně, tak tuhle informaci berte s rezervou. Také je možnost odstoupit od smlouvy pokud se v záruční době stejná závada opakuje 3x.
Osobně bych doufal, že to vyřeší a bude to už pak makat jak má, na druhou stranu by mne to hodně štvalo, prostě situace tak jako tak nezáviděníhodná.
kareel1 píše:Mám stejný problém, nová PCX po 2500km rozsvěcování kontrolek. Byl jsem s tím v servisu Hondy a nic nezjistili, po vyzvednutí třetí den to samé, ale tentokrát už mi kontrolky svítily pořád takže znovu servis a tam už se měli čeho chytnout. Čekám na díl z Japonska už měsíc, prý vadné čidlo. Naštěstí je motorka ještě v záruce takže nebudu platit nic. Pak to prý otestují a dají mi vědět. Už aby to bylo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků