od Haja » 21 kvě 2014, 21:41
Ahoj, mám takový podivný problém. Stala se mi následující věc. Když jsem včera jel, najednou motor zhasnul. Zkusil jsem vyšroubovat svíčku a připojit ji na fajfku a přiložit ke kostře, neházela jiskru, říkám si super, vyměnil jsem svíčku ale světe div se, stále nic! Změřil jsem tedy jestli jde nějaká voltáž do indukčky, nejde! Tak jsem rozebral celou přední část kůtru, prohlížel jsem všechny svorkovnice, všechny možný místa kde může bejt zlomenej drát atd. Nenašel jsem nic. Říkal jsem si že když už jsem ve skůtru, restartuju počítač aby pořád neblikala ikonka SERVIC, ale spínač nefunguje, tak jsem spojil dráty jež k němu vedou, ale nechce se restartovat. Nevím proč. Tak či onak, když jsem ještě jednou zkusil zastartovat, najednou se na na měříku jež jsem měl připojený na indukční cívce objevila voltáž, a svíčka normálně začala házet jiskru, motor normálně běží. Nechápu co jsem opravil aniž bych o tom věděl. Jsem nervózní protože se to může stát kdykoli znovu a určitě se to stane v nejnevhodnější okamžik.
Jezdím na pohodu, spíš pomalu než rychle.