Piaggio Typhoon 2T 50 nefungují blikače

Aneb když něco nefunguje tak, jak má...

Piaggio Typhoon 2T 50 nefungují blikače

Příspěvekod robert_sulc » 21 čer 2016, 23:02

Dobrý den.
Vážení kolegové nemáte prosím někdo zkušenosti s tímhle již postarším skůtrem? (rok zakoupení 2002)
Přestali mne blikat blinkry a nemůžu vůbec najít přerušovač, už jsem koukal na všechna možná místa a nic.
Na podzim jsem provedl běžnou údržbu (válečky a řemeny) no a nyní neblikám a už si trochu zoufám že na tak jednoduchou věc nemohu přijít.

Díky za každou radu.
robert_sulc

10+

Reputace: 0
Skútr / moto: Piaggio Typhoon 50 2T / Yamaha x-max 250i
Tuning / úpravy: Sport pack 70ccm Piaggio AC / Turisticke plexi

Re: Piaggio Typhoon 2T 50 nefungují blikače

Příspěvekod robert_sulc » 23 čer 2016, 00:04

Zdravim.
Tak jsem provedl radikální řešení, zakoupil jsem nový přerušovač a natahnul jsem nové vedení ze spínací skříňky k ovladači blinkrů a do něho vložil ten přerušovač.
Blinkry fungují, mám podezření že v původním řešení je přerušovač integrován do regulátoru napětí, po sejmutí celé kapotáže jsem přerušovač prostě nenašel.
robert_sulc

10+

Příspěvekod Mr.Voza » 23 čer 2016, 07:19

Už je to v podstate fuk, když jsi to vyřešil, ale zkoušel jsi ten původní přerušovač hledat podle toho kam vedou kabely od blinkrů a od jejich přepínače?
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP
Mr.Voza

1000+

Reputace: 48
Skútr / moto: Aprilia SR50 tuned, Aprilia Leonardo 250 serie
Tuning / úpravy: Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP

Příspěvekod robert_sulc » 23 čer 2016, 08:35

Ahoj
Podle kabelů to moc nešlo všechno je ve svazku a protože má motorka už něco za sebou tak je to dost vetché. Našel jsem na internetu nějaké schéma v dost špatné kvalitě (na francouzkých stránkách) a tam přerušovač k nalezení nebyl. Všechno to nějak směřovalo k tomu regulátoru.
robert_sulc

10+

Zpět na Technické problémy se skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek