od H24 » 13 bře 2014, 08:34
Zdravím všechny,do nedávna mi skúkr sloužil bez problému,zima byla mírná a já najezdil cca 4000 km.Před pár dny ho ráno nastartuji a slyšim klepání kdesi od motoru.Večer den před tím když jsem na něm jel,tak to ještě nedělalo.Byl jsem zrovna u kamaráda a musel se dopravit na místo vzdálene asi 6km.Tak jsem to risknul a na skútru vyjel.Při jízdě jsem si všiml,že výkon je slabší asi o třetinu.Po pěti kilometrech to přestalo jet.Nastartovat už nešel,tak jsem stroj 1km dotlačil.Když jsem zkoušel startovat,tak starter neměl síly motor rozběhat.Po asi pátem pokusu se rozhýbal,ale motor nenaskočí.Taky to při pokusu o start vydává hodně divný zvuk.Skútr má naježděn cca 24000 km.Určitě to budu muset dát do servisu.Jsem z Ostravy,tak tu budu muset něco v okoli najít.Nevíte někdo o nějakém seriozním servise?Nebo podle popisu výše,co by to mohl být za problém?Co se tam tak z nenadání mohlo stát?Části s kterýma mím zkušenosti jsem preventivně prohlídl.Jinak je tam nový variator multivar,válečky,kontrastní pružina,řemen,vše je v pořádku,nová svíčka ngk.olej jsem kontroloval.předem díky za info
Naposledy upravil
KYBLOS dne 13 bře 2014, 12:32, celkově upraveno 1
Důvod: Přesunuto do správné sekce