Piaggio Sfera 50 - někdy nestartuje

Aneb když něco nefunguje tak, jak má...

Piaggio Sfera 50 - někdy nestartuje

Příspěvekod cezik » 21 kvě 2012, 14:41

Mám problém se skútrem Piaggio Sfera 50. Občas se mi stane, že skútr nejde nastartovat ani elektrickým startérem ani nožní pákou. Po cca 2 hodinách už je zase vše v pořádku. Je to dost nepříjemné, protože nevím kdy se to zrovna stane.
Na skútru byla provedena běžná údržba (vyčistění karburátoru, seřízení směsí, vyčistění výfuku, kontrola svíčky), ale problém se stále vyskytuje. Nevíte co s tím? díky
cezik

0+

Reputace: 0

Re: Piaggio Sfera 50 - někdy nestartuje

Příspěvekod Tomasino » 28 kvě 2012, 14:17

Ahoj. Identicky problem mel kamarad s Piaggio Zip.
Obcas to proste neslo natocit ani nohou ani pres elektricky starter. Nechal proverit snad uplne vsechno a nic.
Akorat byl vzdy po nejake dobe marnych pokusu s nastartovanim hodne citit benzin.
Nasledne mu v servisu zjistili, ze mu nedolehaly klapky u karburatoru (proste se to normalne uchlastalo) po vymene klapek to je ok a od te doby to neudelalo.

Nerikam, ze to musi byt to same i u tebe - ale minimalne bych se na to podival, clovek nikdy nevi ...
Prazska doprava neni tak hrozna, kdyz si ji clovek uziva ze sveho skutru :)
Tomasino

50+

Skútr / moto: Aprilia SR MAX 300

Re: Piaggio Sfera 50 - někdy nestartuje

Příspěvekod cezik » 20 čer 2012, 15:12

Nazdar, tak jsem skusil vyměnit klapky a taky elektrický sytič a pořád to vykazuje stejný problém.
Tím sem asi vyčerpal všechny možnosti. Kdybyste náhodou někdo poradil, tak budu rád.
Díky
cezik

0+

Zpět na Technické problémy se skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek