Čau, psal jsem to na SF, tady sem zapomněl....nakonec jsem to ve škole vytáhl vytahovákem nejslabším...
Pak sem se stavil za borcema do Scootandu, mrkli se do origoš katalogovejch listů karbu a zjistili jsme že nikde tam váleček nakreslenej není, takže je to pro mě záhada, asi mě to spadlo z vlasů nebo z nebe...:-/
Každopádně složil sem to bez něj a šlapalo to
dokud se mi nepodělal sytič, chtěl sem v něm vyměnit kapsli mosaznou s gelem, ale soudruzi v chině dali kvalitnější lepidlo na plastovej závit a sytič se rozlít
13.7. edit:Tak je to v servisu na vyladění a zjistili, že jak mám nahoře plastovej dekl na jehlu, tak tam mi část plastu chybí ( o tom vím a mám to přidělaný stahovací páskou na jedné straně místo šroubku) ale prý to přisává falešák takže je to v háji a potřebuju jinej karburátor, protože to nejde doladit. Takže teď rychle sháním použitej karburátor protože novej už kupovat nechci :-/ Takže kdyby jste někdo věděl o 21 mm karburátoru s jakýmkoliv sytičem beru :-/
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125