Mam PIAGGIO FLY 50 4T, ktory stal v garazi asi 2 roky. Pred odstavenim bol OK. Teraz ho nemozem nastartovat - jednak baterka je v haji. Ale skusal som nohou, a nakoniec som pripojil startovacimi kablami k autu. Starter toci dobre.
Ked mu napumpujem plynovym pedalom, a startujem s pridanym plynom, tak odpali na cca 3 sekundy a zhasne. Skusam aj bez plynu, alebo plyn hned uberiem, ale je to vzdy to iste. Viac ako 3-4 sekundy sa mi ho udrzat nepodari - akoby sa minul napumpovany benzin a koniec.
Skusal som aj vybrat sviecku, vycistit, pretocil som bez sviecky a je to viacmenej o tom istom.
Skuter ma najazdene velmi malo, cca 80km.
Pocas dvoch rokov statia bolo v nadrzi minimum benzinu - rucicka je vpodstate na 0. Je mozne ze sa aj vysusil alebo znehodnotil, lebo odpalovat zacal az ked som dolial trochu noveho - to som skusal vtedy este iba nohou.
Znepokojuje ma ze mi zospodu kvapka benzin - akoby a takeho sitka (ten zlty kruzok na fotke odspodu). Spodny kryt som dal dolu. Toto je normalne?, Preteka to len koli tomu ze som mu vela napumpoval, alebo je tam nieco upchate tak to tadial preraza? Kvapka to len ked napumpujem, potom asi vykvapka a prestane. Pripajam foto. Co dalej, ako ho nastartovat?