Zdravím kolegu z HK se stejným strojem
tohle bude trochu OT, ale navážu na sekci ohledně servisu KTM Trojan. Pokud jde o servis, nemají problém s tím, když si člověk doveze vlastní díly, pak jde vše hladce jak má. Ten problém který popisuje wochomurka spočíval v tom že se půlil motor a čekali na díly z itálie a všichni víme (i wochomurka osobně čekal dva měsíce na těsnění pod hlavu a to nekupoval od trojana) jak s tím mají italové problémy, takže by to udělali rychleji, kdyby měli vše co potřebují, to neznamená hned že je to špatný servis (tak mi to bylo alespoň sděleno). Každopádně jsem byl teď v
http://www.MOTOSPORTS.cz což je v HK naproti Lidlu pod Novým HK a tak jak mi tam vykurvili motorku, to jsem ještě nezažil. Sepíšu, nafotím, publikuju. Takže Trojan je u mě, pokud člověk má v ruce všechny díly co potřebuje vyměnit, č.1 v HK, protože jsem byl u nich vždy spokojenej a je to rychlé za super peníze. Jen ve zkratce výměna náhonu tachometru + odvzdušnění brzd s výměnou kapaliny + předsezoní prohídka za 2.863,- no tvl. tolik sem nikdy neplatil ani za auto (a ještě to trvalo 14 dní a díly jsem jim dodal sám) ! Zítra je tam jdu vyprcat, tak jsem zvědavej jak dopadnu. Každopádně mi to hezky pokazilo náladu přes celý víkend.
P.S. - Majery ozvi se když tak do SZ, rád bych navázal bližší kontakt než jen přes fórum.
Piaggio Beverly 250i.e. M288 r.v.2007