Peugeot Speedfight 100 - nestartuje

Aneb když něco nefunguje tak, jak má...

Peugeot Speedfight 100 - nestartuje

Příspěvekod MFENCE » 03 říj 2010, 20:56

Ahoj mam problem dnes jsem poprve za jeho zivot rozebral vzduchac vse vycistil a i rozebral karbec zadne stelovani jsem nedelal nic co by melo vliv na bohatost atd vycistil jsem plovakovku odmontoval jehlu a vse zase slozil a to bez problemu ale ejhle moto nestartuje nutno rici ze mela problem uz predtim jak to dele stalo neslo to nahodit jedine vzit strikacku a sup do hadicky a pak slapat na paku jak posedlej a pak to caplo a nekdy zase chciplo ale vzdy se to rozchodilo a tak nevim jestli jsem to ze to tedka necape zpusobil tim rozebranim a nebo to je uz total a jen si to moc beru :)

Dale pak jsem vyndal svicku byla nechutna zapecena a elektroda oblepena vrstvama neceho :x Vycistil jsem ji kartacem a dal z5 moto me asi 3 naskocilo tocil jsem plynem a moto na stojanu jelo ale at jsem delal co jsem delal vzdy chciplo a tedka uz nejde nahodit vubec

A tedka kde je problem muze to bejt spatna svicka? Sytic? Moje rozebrani karbece? Nebo ten ventil co propousti palivo z nadrze? a nebo vse ? :) :)

za nejake rady moc dekuji Ahoj
MFENCE

0+

Reputace: 0

Re: Peugeot Speedfight 100 - nestartuje

Příspěvekod keto » 04 říj 2010, 19:27

Když vyšroubuješ svíčku dáš na ni vn fajfku a přiložíš kovovou částí(např.šroubením) k válci nebo hlavě motoru a začneš startovat,tak bys měl vidět mezi elektrodami proskakovat jiskru,pokud né je problém v zapalování,dále při startování by se měl ventil nádrže otevřít a zavře se až vypnutím zapalování,takže když sundáš hadičku od benzínu z karbce tak by z ní měl téct benzín a vypnutím zapalování přestat pak je ventil OK.Pokud bude toto OK tak máš pravděpodobně problém v karburátoru nebo v řidící jednotce.
keto

1000+

Reputace: 70
Skútr / moto: Forza 350, NC 700X, SH 300i, Aprilia Scarabeo 200i

Zpět na Technické problémy se skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek