Když nastaruju tak se mají rosvítit čočky + pravé potkávací a po přepnutí přepínače na dálkové svítí obě hlavní a čočky.
Ale u mě je to jinak.
Když nastartuju tak se mi rosvítí čočky,ale hlavní pravé ne.Když přepnu na dálkové tak také nic,
pořád pouze čočky.
Když za této situace zmáčknu páčku dálkové houkačky tak se rosvítí obě hlavní světla...!!!!!
Když přepnu zpět na potkávací a zmáčknu páčku dálkové houkačky tak se rosvítí levé dálkové...!!!
Jsem s toho jelen. Myslel jsem že je problém v přepínači,tak jsem ho rozebral,ale tam problém nevidím
a běhá normálně. Prošel jsem pojistky a jsou všechny OK.
Do páčky dálkové houkačky jde normálních 14V ale do kontaktů přepínače potk.a dálk. nejde nic.
Zadní světla svítí normálně,brzdové také,blikače také,výstražné také ok.Skútr jede normálně.
Nemáte nějakou radu nebo postřeh co by to mohlo dělat...???
Napadlo mě jestli původní majitel ve F neudělal nějaký zásah do kabeláže aby svítily pouze čočky...!!!Bylo by to možné...?? Díky
8steve píše:To vypadá, že nefunguje modul automatickýho rozsvícení světel po nastartování motoru.
V tom případě by to muselo způsobovat spínací relé světel. Našel jsem na netu elektro schéma a v okruhu mezi pojistkama a přepínačem světel je relé. 12V25A. čtyřkonektorové. Tak se na to podívám . Snad seženu někde stejné relé.
Na satelisu jsou v liště 4 a všechny jsou úzké obdelníkové ,né čtvercové...!!!
3.2. edit:
Kdo jste znalej více v elektrice...??? Původní relé světel má 25A můžu tam dát ale relé 20A...???
http://www.levnealarmy.cz/eshop/externi ... 46040.html