Peugeot Looxor 150 - při jízdě zhasl a už nenastartuji

Aneb když něco nefunguje tak, jak má...

Peugeot Looxor 150 - při jízdě zhasl a už nenastartuji

Příspěvekod PadlO.o » 08 čer 2014, 22:28

Ahoj jsem z Prahy,

koupil jsem si před měsícem skůtr Peugeot Looxor 150, 2005 r.v., 9800km najeto a najel jsem už asi 300km a dnes když jsem jel z práce (couračky 3 km tam a zpět) tak najednou přestal táhnout motor, vypnul se a od té doby už nenastartuju. Benzín v nádrži je, startér se protáčí, baterka je čilá, ale zdá se mi, jakoby do karburátoru nešel benzín, případně problém se svíčkou, nevím. Startér se roztočí ale nic se nestane. Akorát když ho nechám pár minut stát tak z ničeho nic při první zkoušce blafne, jakoby nasál špetku benzinu a pak opět zhasne. U Simsona jsem si kdysi poradil, ale teď vůbec nevím, nedá se k tomu skoro dostat a potřeboval bych od Vás prosím pomoc.

Rád vám někomu zaplatím, když mi pomůžete vyřešit tenhle problém. Stojí mi teď u baráku, bydlím v Praze nad Holešovicemi za mostem barikádníků. Můžu pro vás dojet autem, to není problém. Prosím o pomoc, děkuji. :) Honza
PadlO.o

0+

Reputace: 0
Skútr / moto: Peugeot Looxor 150

Re: Peugeot Looxor 150 - při jízdě zhasl a už nenastartuji

Příspěvekod Winterwolf » 09 čer 2014, 11:36

Ahoj,
svíčku by jsi měl vidět poté do otevřeš ten kryt co je od podlahy směrem k sedadlu a karburátor je pod sedadlem bud montážním otvorem a nebo vyndat celou tu misku ;-)

Taky se koukni jestli tam je olej a neni to přidřené :-)

Lukáš
Lukas
EX Huatian HT50QT-16 EX Yamaha VP300 Versity EX Honda SH 150 EX Yamaha Majesty 180

Honda SH300i
Obrázek
Winterwolf

Moderátor

Reputace: 197
Skútr / moto: Honda SH300i /Honda PCX 125
Tuning / úpravy: Vyhrivane hefty, deka, a jeste par dalsich...

Re: Peugeot Looxor 150 - při jízdě zhasl a už nenastartuji

Příspěvekod Vratas » 09 čer 2014, 12:11

A také zkontroluj funkčnost podtlakového ventilu, když už to budeš rozebírat. Vyndej dvě hadičky vedoucí do karburátoru a tu, která je na podtlak si strč do pusy a vytvoř podtlak a při tomto sleduj, zda z druhé teče benzín či nikoliv. U svíčky se podívej na barvu a zda hází jiskru při pokusu startovat, případně pošli foto.
Motocykl je pro dvě osoby pouze schválen, ale nikoliv určen...

Nadává-li Moravák na Pražáka, nadává v podstatě sám na sebe...
Vratas

Moderátor

Reputace: 283
Skútr / moto: Honda CB900F Hornet

Zpět na Technické problémy se skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek