od josef zoul » 06 pro 2013, 20:06
Kamarádi dvou kol všeho věku , díky za Vaše reakce , protože je mi 67 a na dvou kolech jezdím od patnácti , nyní po Suz.srad 750 - 2 x ,Fárošovi , Kavině a nakonec Fayzerovi - lehké kočičce - pro ubírce schopností jdu do důchodstroje Burgm. , taky kvůli mamině , která se mnou za kariéru se mnou již leštila silnici i na boku - vždy to odnesly jen hadry a helmy a nechci ji nechat doma ( prvně" lehla" v šusťáku( nevíte emani" vyjevený ani co to je ) a lakovejch lodičkách v jejích 17 letech. Jel jsem pro ni na " zubárnu" kde byla sestřička , s nově obutou gumou , ta neunesla obvyklý náklon na dlažbě a šli jsme na bok - no psal se ale rok 1970 . "Brno" - z tenkráte VC Brno jsme na JAWě 350 - natuněná motoricky - 6-10l/100 km( dokázala i 170 , ale pak nutná repase všeho ) - dělali za 1,20 min - 155 km dálky Čáslav - Brno - a po staré silnici Praha - Brno . Držte se , jezděte především hlavou a když se najde situace na př. spálit starou gumu , tak klidně pod vlivem , ale nikam mimo akci nevyjedu - ahooooooooj dvoukoláci . P.
Mám něco v " pácu" jak se pro nás motodůchodce patří , tedy Burgmena - - tak sbírám chytristiku od zkušených . Díky moc a moc za Vaše rady