Čaute. Mám problém. Dostal som skuter rozrobení že ak si ho zložím môžem si ho nechať. Všetko som pekne poskladal.Elektrika na ráme stale bola, a bola zapojená. No tak som ho poskladal a nastal test elektriky. Do skrine na baberku mi viedli 3 kable dva cervené a jeden modrý tak červené som dal pekne na + a modrý na - .Ale použil som baterku z auta nie na motorku. A kedže tam nebol naliaty olej ani benzín ešte. Rozsvietili sa po zapnutí klučikov kontrolky na olej a benzin. Ale nič iné. Nejdu zapnút svetlá ani smerovky jediné čo ide je štartér a svetlo pri brzdení nič iné a chcem sa spýtat či to naskočí až ked naštartujem? A ešte pri priestore na baterku su dva kable ktore su na takej kocecke so sa to prepaja z druhou kockou a ide tam oranzový a modry kabel a vedie to do takej hlinenej blbosti a neviem kde to mohlo byt zapojené. Poradte mi prosím poistku som skontroloval.
-- 22 kvě 2016, 20:09 --
A ešte pod prednou maskou sú asi 3 odpojené káble ktoré neviem kam zapojiť. Za rady čo by do nich popr malo ísť dakujem.