od laciro » 13 kvě 2008, 11:42
Nestraš. Volnoběh je dobrej, nekolísá. Ale někdy když zastavím, tak otáčky drží nahoře a pak spadnou na normál. Na YUKIně otáčky haprovaly víc.
Jinak jsem zatím nic nedělal. Musím si na to udělat o víkendu čas. Jinak motor to má minareli.
21:20 edit:
Tak další skušenost. Koupil jsem baterku, protože se stávalo i po dobití, že jsem nenastartoval. Budiž, baterka je spotřební zboží, tak jsem ji koupil. Jenže pak mě napadlo, že bych taky mohl zkusit změřit dobíjení a ono to nedobíjelo. Polilo mě zase horko, páč jsem si ještě pořádně nezajezdil a pořád nějaký problémy. koukal jsem na netu, že to scootland prodává za 900k. Ze zoufalství jsem to v garáži rozebral, regulátor vyndal a celej sem ho vydloubal. Všimnul jsem se ale toho, že tam byly asi čtyři studeňáky, tak jsem to vše znovu řádně propájel a odevzdaně jsem to vrátil zpět na zkoušku. A ONO TO DOBÍJÍ. Tak ale teď to zase zalít nějakou hmotou proti vlhkosti. Ale jakou? Přeci jenom je to na spodku skota.
15.5. edit:
Tak jsem včera večer rozebral ten karbec, vyčistil ho, ale na nic jsem stejně nepřišel. Musím to teď pořádně projet a uvidím, jestli to bude lepší.
12.7. edit:
Tak po dlouhých problémech s tímto skútrem a měsíci čekání na opravu jsem dal motor zase dohromady a je to stále stejný. Fouká to do oleje a to mám nový výbrus, píst, kroužky avšechno ostatní co je potřeba. Měl jsem vyrezlej válec, takže šla voda do válce, Ital to odstavil a min. půl roku na to nesedl. Prostě válec v řiti.
Jak je to možný, že to fouká jako předtím? Vždyť by to už mělo být bez tlaku.
Naposledy upravil
KYBLOS dne 08 úno 2014, 17:31, celkově upraveno 5
Důvod: Sloučeno 5 příspěvklů pod sebou