od Mr.Voza » 05 kvě 2016, 21:55
Dej Malossi Sport, je to osvědčená kvalita. Je možný, že ten Tvůj válec bude shit. Mám na tomhle motoru podobnou zkušenost s válcem S6 Street Race. Měl jsem Malossi sporta a koupil jsem levně nepoužitej Street Race - ještě origo zabalenej. Od tý doby věčně přidírání motoru, nebylo možný ho zajet. Byl k němu píst 46,95mm a válec jsem nechával novej přeměřovat, měl 47,00mm. Tzn. montážní vůle jenom 0,05mm. Třeba Malossi Sport má taky 47mm, ale píst je 46,94mm, takže 0,06mm montážní vůle. Jak se mě ten Street race furt přidíral, tak jsem ho nechal pořídně přeměřit a zjistili jsme, že byl v řádech setin mm "šišatej" a že nemá těch 47mm uplně všude. Nechal jsem ho přebrousit a i tak se to znova přidřelo. Teď jsem to měl asi 2 roky nepojízdný, protože jsem už vůbec neměl náladu se v tom hrabat, aby se to zase po pár km hryzlo. Asi před 14ti dněma jsem se k tomu dokopal, kuchnul to a vrátil jsem tam Malossi sporta a od tý doby zase v pohodě. Tak třeba ten Tvůj válec bude podobnej shit jako ten Street race - ani bych se nedivil, za tu cenu.
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP