děkuji moc
prosím byl by ještě někdo tak moc hodny a poradil s tímto....mám stažen ten servisní manuál....
řeším na skůtru svém část elektriky..jelikož koupil jsem ho ve stavu ,že v něm není baterie...kabely od světel jsou odpojeny...spínač start je odpojen a ještě pár věcí....
v tom manuálu je na stránce 64 namalováno schéma...na stránce 65 popis co je co.....
ale ted nemůžu si srozumitelně přeložit.....co jsou tyto součástky pod temito číslami
2..... v popisu napsán jako Stopschalter links (podle překladače - Vypínač STOP se na levé straně)
3..... v popisu a podle překladače : Výměna spínací blok, vlevo
11..... v popisu napsán jako : Stopschalter rechts a podle překladače - Zastávka je přímo spínače
13..... blinker flasher unit....... podle mě to asi bude přerušovač blinkrů ale nevím....
a jinak poslední věc....co je díl číslo 18 (electric starter) a 23 (starter) ..jako co je startér vím ,ale nechápu proč tu sou popsány dva......
budu moc rád když mi někdo poradí
a ještě dá se nějak ozkoušet ten regulátor napětí? mám tam tento :
http://www.scootland.cz/zbozi/rms-regul ... minarelli/já právě bohužel nevím jakej pin značí na něm co....znám jen klasickej s LM317 v pouzdře TO 220...ale toto je něco jiného...