Ahoj jen se chci zeptat jestli je to závada nebo je to normální. Když jedu kolem 60kmh například přes město a nemám úplně plný plyn jen to tak trošku lechtám jsou slyšet zvláštní rány jako by najednou byl více slyšet motor nebo nevím jak jinak to vysvětlit má ješte někdo zkušenost s tímto problémem? Když více přidám nebo úplně uberu tyto zvuky přestanou.
22.9. edit:
Ahoj lidi na mém skůtru se objevil tento problém: Když jedu z delšího kopce a mám plyn pořád naplno táhne pěkně až do meze kolem 75kmh potom jako kdybych pustil rukojeť a nepřidávál. Skůtr občas zatáhne a potom zase a znova.Nevíte čím to může být? Benzín beru u benziny nebo na shell. (VÍM ŽE TU TOTO TÉMA UŽ BYLO ALE NIKDO TAM NEDAL JASNOU ODPOVĚĎ)
Při jízdě nad 30kmh je slyšet cinkání buď od motoru nebo od variátoru.Nemůže to být něco závažného? Předem děkuji za odpověď.
Ahoj přátelé skůtraři. Dnes jsem jel svůj obvyklý měsíční okruh k zubaři a zpět . Při jízdě z kopce jsem najednou slyšel zvuky jako kdyby někdo cákal vodu na rozžhavenou plotnu a tak jsem radši zastavil. Na výfuk nic neteklo nebo tak po zkoušce jsem zjistil že to dělá ve vyšších otáčkách . Když jsem se znova rozjel tak jsem jel asi 10 km do 60kmh a v tu dobu to již nedělalo tak jsem dojel domů normálním tempem a žádný problém. Jen chci dodat že zvuk byl opravdu hlasitý a jasně slyšitelný při rychlosti 70kmh . Nevíte co by to mohlo být?