Zdar, mám další menší problém. Dnesk když jsem dojel domů (15km) tak skůtr chcípnul, nahodit šel jenom s plynem, ale volnoběh nedržel. Před asi 2 km na stopce ještě v pohodě volnoběh držel. Někde jsem také četl, že po stoupání do kopce mu to pak chcíplo takže po zátěži a já jsem ho dneska taky moc nešetřil po větru úkazala ručička skoro k 70. Pak jsem doma hned po tom skoušel změnit bohatost o 0,5ot. na obě strany ale to nepomohlo tak jsem přidal volnoběh a taky nic.
Tento problém mi to neudělalo poprvé, ale udělá to jen občas. Až se nechá trochu schladnout tak zas bude držet a zastudena taky dobře startuje. Ale nechápu jak může vysoká teplota ovlivnit otáčky, že to chcípne.
A ještě jeden dotaz. Nejsou válečky 8,5g pro můj skůtr moc těžké? Děkuji za rady. Danda.
27.5. edit:Tak jsem dneska natočil video, sice jsem si neuvědomil že to točim naležato, ale dá se to.
Seznam věcí co v tom mám: Variátor Naraku HS, válečky 6,7g, tryska 85, válec 72ccm, výfuk LeoVince, CDI naraku.
Jedu po rovince, skoro žádný vítr a naplný plyn.
http://www.youtube.com/watch?v=WR0FRav1LCMMůže mi někdo zkušenější vysvětlit proč to jede takhle mizerně?