Dobrý den, v garáži se už přes měsíc práší na tuto čínskou mašinku (Kymco Agility 50). Skůtr mám od novoty, najeto přes 10tis km. Přes zimu stál v garáži a pak nešel natočit. Rozdělal jsem karburátor, vyčistil, vyměnil svíčku a dobil baterii, skůtr chytl a jezdil, najel jsem přes 2tis km. Pak jsem dojel domů, vše v pohodě. Koupil jsem nové válečky do variátoru a dal se do výměny, abych povolil šroub u variátoru, vytočil jsem svíčku a dal tam šroub. Vše jsem smontoval a od té doby už nejede
. Točí jako blázen, jiskru dává, svíčka je mokrá, ale ani blaf, žádná snaha, cca po 20 vteřínách, bouchne do sání, ale jen někdy. Karburátor je již asi 15krát vyčišteň, benzín vyměněný, svíčka nová, zkoušel jsem i benzín pod svíčku, vyndaval vzduchový filtr, doladil vůle ventilů, dal jsem nový kabel i s fajfkou. Mám pocit, jakoby svíčka dávala jiskru v nesprávnou dobu. Už si nevím rady. Doplním, ve skůtru je cdi od Naraku (omezovač cca 11500) a váriátor od Malossi. Měnil jsem jen válečky z důvodu opotřebení. Budu vděčný za jakokoliv radu, či zkušenost.