Kymco Agility 50 4T - nestartuje

Aneb když něco nefunguje tak, jak má...

Kymco Agility 50 4T - nestartuje

Příspěvekod cavic » 18 črc 2011, 20:10

:( Dobrý den, v garáži se už přes měsíc práší na tuto čínskou mašinku (Kymco Agility 50). Skůtr mám od novoty, najeto přes 10tis km. Přes zimu stál v garáži a pak nešel natočit. Rozdělal jsem karburátor, vyčistil, vyměnil svíčku a dobil baterii, skůtr chytl a jezdil, najel jsem přes 2tis km. Pak jsem dojel domů, vše v pohodě. Koupil jsem nové válečky do variátoru a dal se do výměny, abych povolil šroub u variátoru, vytočil jsem svíčku a dal tam šroub. Vše jsem smontoval a od té doby už nejede :( . Točí jako blázen, jiskru dává, svíčka je mokrá, ale ani blaf, žádná snaha, cca po 20 vteřínách, bouchne do sání, ale jen někdy. Karburátor je již asi 15krát vyčišteň, benzín vyměněný, svíčka nová, zkoušel jsem i benzín pod svíčku, vyndaval vzduchový filtr, doladil vůle ventilů, dal jsem nový kabel i s fajfkou. Mám pocit, jakoby svíčka dávala jiskru v nesprávnou dobu. Už si nevím rady. Doplním, ve skůtru je cdi od Naraku (omezovač cca 11500) a váriátor od Malossi. Měnil jsem jen válečky z důvodu opotřebení. Budu vděčný za jakokoliv radu, či zkušenost.
cavic

0+

Reputace: 0
Skútr / moto: Kymco Agility 50

Re: Kymco Agility 50 4T - nestartuje

Příspěvekod TUNER » 19 črc 2011, 08:02

Základ bylo nestrkat nic místo svíčky....to se dělá tak u 2T a ne u 4 taktu. Kdo ví co jsi tam mohl potento Nevim jak tam jsou dělaný rozvody,ale zřejmě jsi s nima nějak hnul nebo poškodil něco jiného. Ani u 2T to ale nedoporučuju,jsou lepší přípravky na zastavení variátoru....
Můj mazel je Škoda 130 - 1,8 T..........ostatní je druhořadý...:-D

Malaguti MAX 250ObrázekPiaggio X9 500ObrázekT-MaxObrázek
TUNER

2500+

Reputace: 202
Skútr / moto: Malaguti F12 50 + 250 - T-Max
Tuning / úpravy: F-12 50 - závoďák na okruhy - Phantom MAX do práce - T-Max pro radost :)

Příspěvekod tyjo » 19 črc 2011, 12:23

Kymco není čína, ale TAIWAN, to je jedno, chápu ž eje každý kutil a tuner, ale nebylo by lepší to přenechat servisu ? Já vlastním AGILITY CITY 3 týdny a myslím si, že si to prostě občas bude vyžadovat zejet do servisu, pokud je autorizovaný KYMCO servis, tak to praví a s měnšími náklady a úsilím než vydáš ty různým laděním pokusy atd..

P.S. Odkuď si ?
KYMCO AGILITY CITY 125 - Diamantová bílá, r.v. 2011. Aktuální tuning Válec NARAKU 160 ccm, aktuálně krásný bílý kufřík :-)
Mobilní světla a zvuk http://www.mobishow.cz -Zajišťuji světelnou laser show a DJ pro svatby, party a věčírky.
tyjo

500+

Reputace: 18
Skútr / moto: KYMCO CITY AGILITY 125 - bílá r.v. 2011
Tuning / úpravy: Válec NARAKU 160 ccm, reflexní proužky, kufr, reflexní vesta :-), Kamera MAGICAM SD21 už není v záběhu, ale spíš v záhubě.

Příspěvekod cavic » 19 črc 2011, 17:39

Díky za reakce. No tak od teď už bych to tak znovu neudělal, koupil bych aspoň ten piston stopper, nebo bych sehnal, či vyrobil ten klíč na přidržení varce. Ale už jsem měnil ledacos a dával tam tentýž šroub a vždycky bez problémů. Je tam rozvodnový řetěz. Tak nevím čím to je.
Bydlím kousek od Kolína. A autorizovaný servis je v Dobrovicích, od tamtud mám i moto. A vždy jsem si poradil bez něj (mimo garanční prohlídky), mám totiž auto bez koule a nemám ani vlek. Takže si oboje půjčuji. Proto vše raději řeším sám a autorizovaný servis, beru jako tu poslední možnost.
cavic

0+

Skútr / moto: Kymco Agility 50

Příspěvekod Gaston68 » 02 dub 2012, 18:38

Ahoj, no taky bych potřeboval vyřešit technický problém s Agilitkou 50 . Najeto 65OO km , údržba pravidelná . Když je venkovní teplota okolo 10 st,C a méně, nechce motor nastartovat pomocí startétu. Točí a točí a nic :cry: . Jinak na nožní nakopnutí chytne na první šlápnutí . A když se takto nastartuje a nechá běžet i jen 10 vteřin a vypne , tak přes starter již v poho .
Zkoušel jsem přidávat na bohatosti , ale jak je zima tak jedině šlápnout ,
....................a hlavně už dál mě nic nenapadá ..(jinak jede jak pila , žádný problém )
Gaston68

10+

Skútr / moto: Aprilia Scarabeo 500
Tuning / úpravy: x

Zpět na Technické problémy se skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek