od Béďa » 17 črc 2024, 21:07
Fakt už nevím. Mám Gilera Runner 200 z 2006. První majitel, bohužel jezdím jen v létě a najeto necelých 9000km. Vždy spolehlivý, loni jsem dal nové gumy a nechal udělat komplet vyčištění.
Po měsíci nastaly problémy. Vyjedu a po 1-3 km najednou zhasne. Někdy zhasne i motor, někdy jen ztratí výkon a to v plné rychlosti třeba 100 km//hod a minule jsem se fakt těžko dostával z rychlého pruhu ke krajnici. Dotlačim domu ci pomalými priskoky dojedu (nastartuje a 100 metru jede…a zhasne) a druhy den jede jako by nic. Pak se to opakuje.
Logicky jsem dal opět do servis. Vše zkoukli, vyměnili jehlu, 2-3 tydny s nim jezdili a prý vše OK. Dojel jsem domu a za týden opět.
Značka se již nedělá a fakt už nevím. Někde jsem objevil neúplné články, ze u některých modelů Gilera se měnil hromadně vadný díl - pumpa. Tento model mi ale nikde nevyskakuje.
Rad bych se ho případně levně zbavil. Na pohled je jako nový a fakt nejezdeny, hýčkaný, garazovany, ale v tomto stavu to neudělám.
Existuje nějaké řešení? Ptal jsem se v servisech v Praze, Brně a nikdo neví co s tím.
Diky za jakoukoli radu