Honda Pantheon 4T 150 - chcípl a nechytá

Aneb když něco nefunguje tak, jak má...

Honda Pantheon 4T 150 - chcípl a nechytá

Příspěvekod Pantheon4T » 16 dub 2012, 09:27

Zdravím všechny příznivce jedné stopy a skůtříky obzvlášt :D .Mohl by někdo teoreticky poradit s vadou tohoto skůtříku(Honda Pantheon,4T,150ccm,stříkačka) kde došlo za jízdy ke zhasnutí motoru-bez jakéhokoliv varování nebo škytnutí?Mírně sem laboroval a zatím jsem zjistil že jiskra funguje a palivo se tam taky dostává.Po pokusech o start jsem z výfuku vylil cca štamprli benzínu a s novou svíčkou jsem to horkotěžko nějak nastartoval,ale tvářilo se to neochotně a z výfuku šlo podle mě o dost více zplodin(možná tím nahromaděním benzínu).Pak to zdechlo a už nic.Napadá mě vadný vstřikovač,škrtící klapka nebo třeba gufero na klice.Možná taky lambda sonda ,ale praktická rada jak aspoň jednu věc vyloučit by mi pomohla.Můžu to sice odvézt do Brna kde mají vetšinu použitých dílů do tohoto skůtru, ale je to trochu daleko takže se nevzdávám a chci trochu polaborovat sám.Má někdo nějakou radu?(kromě servisu Honda)
Pantheon4T

0+

Reputace: 0

Re: Honda Pantheon 4T 150 - chcípl a nechytá

Příspěvekod ronin10 » 17 dub 2012, 17:20

nemam s timhle zkusenosti ale to co popisujes presne sedi na to co se mi stalo u automobilu ,šel bych po ty lamda sonde je to prece ta hlavni vec ktera dava informace presneho charakteru pokud nedava tak je neco spatne a hledal bych to v tom, pripadne jestli tam jsou nejaky elektronicky jednotky tak i tam ktery maji vliv na chod motoru,u auta se pak da jit do řídící jednotky ale nevim zdali to tvuj skutr nebo jiny má.
Naposledy upravil KYBLOS dne 10 pro 2013, 04:51, celkově upraveno 1
Důvod: Citace posledního příspěvku
ronin10

50+

Reputace: 0
Skútr / moto: YAMAHA Majesty 125

Zpět na Technické problémy se skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek