Honda Bali 50 - chcípla a nechytá

Aneb když něco nefunguje tak, jak má...

Honda Bali 50 - chcípla a nechytá

Příspěvekod Ladik » 01 říj 2009, 22:08

Ahoj všichni příznivci skútrů.Mam velký problem mam Hondu Bali 50 zničeho nic mi motorka chcípla a už nejde natočit. Zkoušim to asi měsíc a vubec se mi to nedaří.Svýčka háže jiskru a funguje na druhe motorce zkoušel jsem i pro sichr další 2. Benzín mi jde do valce svýčka je pořad mokrá,občas občas slyším detonaci ve valci ale motor nenaskočí. Daval jsem i jinej karburator a vše stejné , Motor mi nechytne ani když odpojim všechen benzin a kapnu trochu pod svýčku do valce. Mněl jsem sundanej valec a benzín byl nateklej až na klice. Kompresi to nějakou ma myslíte že muže být malá. Zkoušel jsem z hondy SFX 50 dat valec s pístem , vypadal uplně stejně ale ani tak mi motorka nenaskočí, nandal jsem valec s pístem zpět do SFX a ta jede. Jsem z toho na palici nic podobnýho jsem nezažil může mi prosím někdo pomoci díky !!!!
Ladik

0+

Reputace: 0
Skútr / moto: honda bali a tact , dominator

Re: Honda Bali 50 - chcípla a nechytá

Příspěvekod Enemy » 02 říj 2009, 06:50

Myslím, že to bude elektrický problém. Kompresí to nebude.
Jiskru ti to sice může dávat, ale může byt tzv. studená. Způsobuje to například kondenzátor. U těhle elektronickejch strojů to bude chtít asi odborníka, protože to bude mít elekroniký zapalování. U Pionýra nebo Jawety by to bylo na výměnu kondenzátoru.
Malaguti Madison 250 RS
tel: 604 427 864
Enemy

250+

Reputace: 0
Skútr / moto: Malaguti Madison 250 RS, BMW650 CS Scarver

Zpět na Technické problémy se skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek