Gilera Runner FX 180 - klesá max. rychlost

Aneb když něco nefunguje tak, jak má...

Re: Gilera Runner FX 180 - klesá max. rychlost

Příspěvekod Marios » 25 lis 2006, 21:12

A to byl dneska takovej vítr brrrrrrrr :)
Člen Scooter Clubu NM
Marios

1500+

Reputace: 0
Skútr / moto: YAMAHA T MAX
Tuning / úpravy: Vše Origginál

Příspěvekod jiri » 27 lis 2006, 13:40

[quote=Sails][quote=Marios]Jojo real byvá vždy jinej :([/quote]

jo to urcite ale stejne pri tech 120km/h to furt tahne ale dal to nejde a jde to strasne pomalu pres tech 120 a dneska jsem privezl 125ccm a stim jsem jel 125km/h sice to trosku trvalo nez se to rozjelo ale bylo to tam [/quote]

Ja se svoji 180 FXR dosahnu tachometrovy hodnoty 150 celkem v pohode. Je to ale hranice pred tim, nez to vzletne :p Mam motorovou serii, pouze variator multivar. Jak uz tady padlo, sel bych po zakladnich a nejjednodusich vecech - remen, variator, valecky, cesta benzinu a vzduchu.
********** RUNNER 4EVER ** NO RUNNER = NO FUTURE **********
jiri

5+

Skútr / moto: Gilera Runner 180 FXR
Tuning / úpravy: variátor Malossi, čirá optika, v

Příspěvekod Marios » 27 lis 2006, 16:06

jiri souhlas
Člen Scooter Clubu NM
Marios

1500+

Skútr / moto: YAMAHA T MAX
Tuning / úpravy: Vše Origginál

Příspěvekod Sails » 27 lis 2006, 18:27

jiri:
urcite na to kouknu prez zimu ted jeste obcas cekam kdy nebude lejt a nebude velkej fucak ze bych se moch svist ale urcite se nejakej problem najde jinak dik Jirko
No udelal sem z toho vrak tak se to pokusim dat do kupy :D .
Sails

50+

Skútr / moto: Gilera Runner FX 180

Příspěvekod skopi » 27 lis 2006, 23:51

Hele, hele, Runner 4ever! Pockej, az se svezes na tom mym! to pak muze bejt sometimes4ewerhewernot2day ;)

Sailsi, ty znas Jacka z Plzne? Zavrel ten svuj kramek nebo ne? Ma porad funkcni stranky...tak snad by moh fungovat!
Jel sem s nim dvakrat na vyjizdku a bylo to dobrej zazitek - poprvy na Yamaze Aerox se 70tkovym valcem - sem mel co delat, aby mi neujel no a do zatacek sem nebyl tak dobrej co von, mel sem to kratce... ;) a podruhy ted na jare jel na 125tce R., jeli sme zadem, odbocujes za Losinou doprava, no a po 20 km sme si vymenili stroje za Presticema, jedeme nazpatek - Jack mi zase zacal ujizdet, ten mi ujizdel na vsem, ten chlapek je fakt rychlej! a ja malem vyjel ze zatacky, projel sem se tesne nad pangejtem - to byl sok z vymeny stroju, musela se nutit do zatacky...Jizdy po kruhacich! tak 10x minimalne furt dokola po kruhaci jako pes za svym vocasem, lidi jeli z nakupu - byl to ten velkej kruhac u Olympie- koukali na nas - co to tam ty 2 honiči delaj?? my v levobocnim zaklonu heeheeéééénnnhhnnnnnhhhheeeehééééééé furt to tlacit do stredu co to de- radsi sem se nekoukal na tachac, ve 40tce sem uz radsi prestal, zacala se mi motat siska....takovej kolotoc, komedianti prijeli :D nektery sme prejeli 3x nez se odvazili vject na ten kruhac, neverili svejm ocim nebo si mysleli, ze je to nejspis kus z nejakyho motorkarskyho serialu a my jedem asi tak 2hej den....
Jestli Jack prezije pres zimu, tak ho vytahnu z cervenejch cisel svym nakupem novych dilu na pristi sezonu ;)

runneristi, vy splacete, az se svezete! Cest!!vsem strojum! *H.
skopi

100+

Skútr / moto: Benelli Velvet 150

Příspěvekod jiri » 28 lis 2006, 16:48

skopi: zábavné čtení :D

a to že ti nepadal runner do zatáčky tak jak jsi potřeboval je jen otázka jezdce ;)
********** RUNNER 4EVER ** NO RUNNER = NO FUTURE **********
jiri

5+

Skútr / moto: Gilera Runner 180 FXR
Tuning / úpravy: variátor Malossi, čirá optika, v

Příspěvekod skopi » 28 lis 2006, 19:18

Spis otazka pohodli...me tam pada uplne sam, nemusis ho prave vubec pobizet, lehce naklonis a projedes. Dela to zadni minikolecko. aaa, je to otazka zvyku...Libili se mi na R.predni vidle - ty byly!! Ja to mam o dost tvrdsi a ne tak jemne. A je to lepsi cestak. Motor byl taky dobry, jel lepe nahore. Sel lehceji...

Tak pristi sezonu, planujes, Jirko nejaky sraz? Ja uz snad jo! Tak vymenime. Planuju par vylepseni, ktery to trochu "osidi". Jinak samozrejme na 2T a vetsi valec se asi tezko chytnu...

Cest *S.
Naposledy upravil skopi dne 28 lis 2006, 19:20, celkově upraveno 1
skopi

100+

Skútr / moto: Benelli Velvet 150

Příspěvekod Sails » 28 lis 2006, 21:23

to Skopi: :cyclops: ja ho neznam akorat vobcas prohodime slovo pres ICQ a tak vim par veci jinak ho neznam :( jinak uz se tesim na pristi sezonu uz by to melo ject tak jak ma no uvidime, taky na nejaky srazy hlavne na Šňůru a kdyz bude cas tak se pojedu klidne podivat jeste nekam jinam tak zdarec kluci
No udelal sem z toho vrak tak se to pokusim dat do kupy :D .
Sails

50+

Skútr / moto: Gilera Runner FX 180

Předchozí

Zpět na Technické problémy se skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek