pan.smith píše:To byla výměna po 12.000 km.
pan.smith píše:Ahoj, tak teprve po 12 tisících kilometrech a čtyřech prohlídkách mezi je snad závada odstraněna. Závada, kterou jsem řešil od první garančky v 1.000 km.
Při 7.000 km vyměnili ložisko variátoru, kde jim přišla velká vůle, čekalo se 14 dní na nové z Itálie, přišlo nové a to tam tu vůli prej mělo úplně stejnou. Nicméně dali ho tam, ale problém přetrvával.
Po poslední garančce, za kterou si řekli přes pět tisíc jsem si řekl, že teď to prostě musí dořešit nebo volam výrobci. S telefonátem mě předběhli.
Navíc to dělalo snad nejvíc kdy předtím. To uznali i kluci na servisu, když jsem jim to předvedl.
Vyjádření je následující: Dle doporučení výrobce sražení čelistí rozběhové spojky o 1mm.
Říkali mi, že pokud to bude dělat i teď, tak už neví, co s tím - to už mi ale říkali třikrát.
Zároveň mi taky jen tak mimochodem řekl, že už stejnou závadu řešili na Leonardu, kde ji nevyřešili. Borec si nakonec koupil Multivar od Malossi a přešlo to.
Tak jsem říkal, že za 4,5 tisíce si fakt kvůli tomu Malossi Multivar kupovat nebudu:-)
Zatím je to ok, ale ještě tomu dávam tak 500 km na test.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků