dispej.jpg
disp.jpg
Nehadejte se o pi*ovinach rezavých
Ja se s Vámi chci podělit o me zkušenosti ... Motorka už startuje krasně bez problemu .. tudiž zavada byla opravdu v nastavení bohatosti směsy . Jinak jak jsem říkal mašinu sem koupil v zdevastovaném stavu. povařene kolo, dira ve svodu motoru na výfuk . komplet všechny káble jsem doma dělal , tudíž i všechny fastony a konektroy .rele atd. a samozřejmě zrušeny oil master.!!!!! Na motorce sem jinak nechal potahnout sedlo . Upravil celou elektriku ( spínačka, ruzné přepinače a nakonec CELÁ přístrojovka) ... HOMEMADE
----- a je to bohuže jedina fotka o kterou se s Vámi podělím ... další dopošlu ... Jinak je tedy závada vyřešena , jinak z motorove stranky a mechanicke je moto v moc dobrém stavu . Dle GPS na rovince 137 km/H víc už sem nejel ..... jinak z O-100km/h cca 6 sekund .......
Koho by zajímalo Přístrojovku jsem chtěl puvodně opravit .. ale komplet vše hrálo proti mě ... V budíku teploty je ta mini cívka KO tak samo od benzínu ..... A zničený odpočet kilometru ...... Takže jsem zvažoval co v takove situaci dělat ... dokonce i teplotní čidlo motoru bylo špatné a plovák benzinu nic neměří ::D:D:D:D:D:D takže HOmemade plus matroš z DX.com a Teplotní čidlo z Aqaristiky.... Bohužel jedine co měří do 11O stupňu a mělo pro mě idealní rozměry ... Puvodní mosazne čidlo tepltoy motoru jsem provrtal skrz a zatavil tam čidlo z právě digitalního displeje pro akvárka na rybičky
a dále sem zabudoval trošku rozměrnější displej s 2barevným podsvětlením který funguje jako teploměr,hoddiny ,stopky, outdoor teploměr a ukazatel stavu napětí baterie... čili voltmetr .... dlouho jsem zvažoval jak zapojit napajení jelikož z displeje vedl pouze kábel s autokoncovkou ..... a myslím že mě napadlo nejidealnější řešení ... Napojil jsem to na světla čili když nakopnu mašinu , zapnu světla zapne se mi chinsky displejik
....... pozitivní komentáře .... negativa mě nězajimaj
displej na akvarko stal 120 Kč a displejik z dx.com 200,-
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.