Toto fórum má jednu SKVĚLOU schopnost....a to....ikdyž o tom nemáš ani Ahnung, rozeber skútr a pak ZDE fňukej o rady co a jak dál.....
TAKŽE:
1.pouštím se jenom do oprav, na které mám SCHOPNOSTI, VĚDOMOSTI A VERCAJK
2. Na Google, YouTube, FB si najdu návody jak na opravy, je jich tam terrabyte a POKUD jste gramotní udělat si profil na veškerých sociálních sítích, SKUTRFORUM nevyjímaje, tak JSTE SCHOPNÍ to nalézt i na netu, neboi v některých vláknech zde, na skutrforu! Tak se toho laskavě držte, PROSÍM
3. Ikdyž si vše předem nastuduji, pouštím se pouze do oprav, na které mám a na které se cítím. Pokud jsem svéprávný a nejsem hloupý (což je drtivá část populace, protože rozumu bylo rozdáno dostatek, neznám takového člověka co by o sobě řekl, že ho dostal málo) musím být
schopen toto rozlišit. NIC VELKÉHO NEROZJÍŽDÍM!!!!
4.Pokud se na opravu necítím, nebo nevím kde začít, raději to odvezu do servisu nebo nějakému schopnějšímu mechanikovi. Neumětely a brouky Pytlíky VYŘADÍM z okruhu případných "opravářů".
5. Mám na paměti, že neodborným zásahem způsobím víc škody jak užitku....a rčení levná práce dvakrát placená je zcela na místě.
6. Fakt se držím toho, že se opravuje tak, že se ohnu ke skútru se šroubovákem a klíčem a ne s MYŠÍ V RUCE U COMPU.
7. Až když si OPRAVDU NEVÍM RADY (viz bod 1.- 6.), zakládám zde vlákno a poptávám rady....
A klidně mne můžete ukamenovat, Mistr Jan Hus taky zemřel pro pravdu.