od Patrik PADDOCK » 02 zář 2007, 20:42
Do servisu nikdy!Za 1. tu mame naprosto ubohy servisy/vlastni zkusenost/a za 2. co zvladnu,radsi delam sam.Autozasuvku nemam,alarm taky ne,ani strikacku,je to 9 let starej scoot.Ze tam mam stridavy napeti jsem zjistil multimetrem.Rozsvitit bez beziciho motoru mi nejde.Baterka mi dobiji OK a mam obycejnou elektrolytovou.A ze zarovky sviti na stridavy napeti neni nic tak neobvyklyho,fichtl na nej jede taky/ja vim,je 30 let starej.../Spis tam budou nejaky napetovy spicky.No uvidim casem,dneska scoot svitil Ok.A zkouset Cagivu zadat o el.schema nebudu,uz jsem se tam zkousel ptat na jiny veci a naprosto nekomunikujou,hovada.
8.9. edit:...tak mam najeto dalsich asi 300km a zarovky zatim ok,tak to byla asi spis nahoda,blby je,ze to sviti dost malo,chtelo by to zarovky s vyssi svitivosti,ale ty se v tom provedeni,co tam mam nedelaj...skoda
Naposledy upravil
KYBLOS dne 09 úno 2014, 12:11, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou
Derbi Paddock LC,válec Malossi 70 ccm,kolem 7-8k na klice,V max.kolem 85 km/h bez zalehnuti,klapka Polini,Dell Orto 17.5 mm,tryska 62,standardní vario s valečkama 6.1 g a nějakej levnej pseudo laďák...