od forester » 06 lis 2019, 05:17
Neurážaj sa hneď, tak to tu chodí zvykaj si!
Chmelik píše:
já mám přesný problém, jak jsi ho popsal ty. Trhání za studena první zhruba jeden kilometr, pak už je vše v normálu. Jedná se o Piaggio FLY 150cc. Prozradil by jsi mi prosím o jaký problém se jedná?
Děkuji
Austrália je ďaleko, povedal by som presne na opečnej strane zemegule a preto ti to nikto nevyrieši na tú dialku, expresne, bez diagnostiky a zaručene. JardaB ti nadhodil správne pár možností ktoré to môžu vyriešiť ale jednoznačne sa to nedá diagnostikovať.
Je to tvoj prvý skuter? Spýtal si sa na tento problém aj bývalého majitela? Ja mám už tretí skúter a každý sa správal viac menej rovnako PCX125, Yamaha 250, Forza 300. Neviem prečo sa brániš teórie že keď chceš máť od prvého km po naštartovaní hladký chod tak skúter musíš nechať zohriať.Skúter je konštruovaný prevažne na južanské krajiny a ich teplote sú prispôsobené aj jednotlivé komponenty ako termostat,sýtič a teplotné čidlá. Po zahriatí sa správa aj v chladnejšom období už rovnako. Fungujú tak všetky skútre a vlastne aj všetky spalovacie motory.
Budeš musieť asi navštíviť servis a investovať minimálne do diagnostiky, zaručenú odpoveď na tvoj “problém” tu nedostaneš.
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km