Puch Hero Winner 50. Koupen za pár korun jako dlouho nejetý s riskem, protože nešel na místě natočit. Přičítal jsem to ekos*ačkám a zacpané palivové soustavě. Doma rozebral karbec i palivovou pumpu, vyčistil i když žádný velký problém jsem neviděl a nasadil zpět. Z karbecu ale kapal benzín, přes to jsem to zkusil nastartovat a po tom, co jsem stříkl přes otvor sání benzín chytl a kromě vysokých volnoběžných otáček šlapal a pak i startoval dobře. Protože mám v dílně mráz, tak jsem se s tím zatím spokojil.
Protože jsem zjistil, že benzín kapal dál, zase jsem sundal karburátor, znovu pročistil, namontoval, benzín nekape, ale taky to nestartuje. Přitom benzín tam jde, karburátor jsem měl sundaný několikrát, protože jsem zjistil, že v nádrži je bordel. Takže jsem vyčistil nádrž, vyměnil hadice, znovu vyčistil karburátor. Ale pořád stejné. Svíčka suchá, ve válci taky sucho (točil jsem bez svíčky), ale benzín to tahá, takže pumpa funguje. Když stříknu přes sání, tak to naskočí napoprvé, ale jen než tam směs zhoří.
Nevím, kde hledat chybu.