Zdravim vsetkych. SOm tu novy a obraciam sa na vas s mojim problemom. Vlastnim skuter Cagiva Passing 100. Odisiel mi starter konkretne komutator no zohnat druhy veliky problem. Nic by sa nedialo keby sla nakopavacka co tiez nejde. Tam potrebujem vymenit rohatku a poloremenicu lebo uz su strhane zuby. Takze skuter stoji vyse roka a zohnat diely pre mna nemozne. Potreboval by som pomoc od hocikoho kto ma podobnu poloremenicu,rohatku aj starter ci by mi nemohol poslat foto a nejake miery ze by som dopasoval na ten moj skuter. Origo foto pridam neskor. Zatial nieco taketo by to malo byt. Rohatka je skoro rovnaka len ja mam 10zubov (myslim tie tocene ktore vlastnu posuva ozubene koleso na ktorom je paka) lebo vacsinou som videl tak 6,7... a pod. Poloremenica moze byt byt hocijaka len proste podobna a hlavne rozmerovo. Ja mam taku co ma priamo zuby na hriadel a su take co nemaju a tam je zas to slniecko so zubami a vyrez v nej aby to zapadlo...dalej zuby na nakopavacku mam tiez priamo na nej a su aj take kde tie zuby su zvlast take kolecko tiez so zubami na hriadel...Takze proste nieco podobne. Dam zatial nejake miery ktore vylucia aspon take co by vobec nepasovali. Co sa tyka startera potreboval by som bu komutator alebo cely rotor prip. druhy starter a dajako to zlozit. Diky vsetkym za akukolvek pomoc. Zatial som nepochodil ani na slovenskych forach ani firmach co dodavaju diely. Ceske obchody tiez onicom. Ebay takisto. V slovinsku sa objavil jeden exemplar zial pre mna nedostupne vzdialenost... Diky.