Zdar ještě jeden problém s tím mým "šrotem" kolik má být předstih a odtrh? a ještě kolik oleje mám dát do převodovky. stačí přibližný hodnoty třeba pro čínský 2t nerad bych to hned dělal stylem pokus omyl.
No mě to ho opravuje taťkův kámoš co normálně dělá motorky (skůtra teda poprvý) tak snad tuší na co se ptá. Moje znalosti totiž končí u variátoru a o ladění motoru nevím nic.
Oleje do převodovky příjde přesně 0,09l (je to na ní přímo vyražený) - olej tam má přijít 140 - já tam dal Castrol Syntrax Limited Slip 75W-140. Teplota svíčky i odtrh jsou podle roku výroby. http://www.globaldenso.com/cgi-bin/glob ... =mc-24.txt O předstihu jsem jakživ neslyšel - ani nevím kde by se měnil. Pokud ti to pomůže, tak v manuálu píšou, že to má elektronické zapalování a úhel je 26° A.T.D.C. (1800ot/min)
Ahoj mechanikovi řekni, že Tenhle scooter nemá mechanické zapalování. Cagivu nemám ,ale jsem si tím jistý. Nevím o žádném scooteru z 90tých let, s variátorem, který by to ještě měl.
Právě se mi rozpadlo těsnění v brzdiči nevíte kde koupit nový? Klasický O kroužky neudrží ten tlak a těsně ní na zakázku by bylo moc drahý stejně jako novej brzdič.
Do zimy toho už asi moc nenajezdíš Nedávno byl inzerát na náhradní díly na Cagivu City, měl tam všechno. Teď to nemůžu najít, ale objevuje se to v cyklech, takže se to brzo zase objeví.
Tak jasný ,ale rád bych to měl v kupě na další sezónu a navíc radši opravuju venku než v garáži kde není pořádně vidět. A na jeden takovej inzerát jsem psal taky o rohatku 3 tejdny jsem čekal jestli to nepošle pak napsal ,že na to zapomněl a ,že to pole pak se už neozval a na maily nereaguje.