Cagiva City 50 - nestartuje

Aneb když něco nefunguje tak, jak má...

Cagiva City 50 - nestartuje

Příspěvekod David.p41 » 26 srp 2012, 10:50

Zdar všichni podařilo se mi sehnat skůtr Cagiva city 50 ,ale on nestartuje startér sice točí o 106,ale nechce chytnout nejdřív musím stříknout trochu benzínu do karbece a pak je všechno v pohodě nevíte čím to je? Taky bych potřeboval nějaký náhradní díly ,ale ty se na cagivu špatně scháněj ,prej je tam ,ale motor yuki nevíte z jakýho modelu yuki by se dali použít náhradní díly?
David.p41

5+

Reputace: 0

Re: Cagiva City 50 - nestartuje

Příspěvekod j3nda » 26 srp 2012, 14:16

mozna nejde sytic, zkus trochu ucpat vstup vzduchu
koupit skutr co nikdo nema a nejsou na nej dily neni moc velka vyhoda :D
Obrázek
j3nda

500+

Skútr / moto: Kymco Agility City 125
Tuning / úpravy: Kufr Givi E300N

Příspěvekod KYBLOS » 26 srp 2012, 14:30

Já sice neporadím, ale jen nějak nechápu co by tam dělal motor Yuki ? :shock:

Italskou značku založil v roce‭ ‬1950‭ ‬Giovanni Castiglioni ve městě Varese.‭ ‬Tím vznikl i samotný název‭ ‬-‭ ‬CAstiglioni‭ ‬GIovanni‭ ‬VArese.‭ ‬Firmu i nadále vlastní rodina pana Giovanniho.‭ ‬Pod Cagivu patří také věhlasná značka MV Agusta,‭ ‬zajímavé bylo spojení s Ducati,‭ ‬kdy v‭ ‬80.‭ ‬a na počátku‭ ‬90.‭ ‬let byly motocykly osazovány motory Ducati.‭ ‬Co se týče skútrů,‭ ‬historie není příliš bohatá.‭ ‬Jedním z mála modelů,‭ ‬které ještě můžete potkat na silnici byla Cagiva City,‭ ‬po ní příšly na trh skútry,‭ ‬které jsou kompletně vyrobené výrobcem Derbi,‭ ‬po‭ (‬Cucciolo,‭ ‬Progress‭) ‬a pouze nesou Italskou značku.‭ ‬Dnes již Cagiva vlastní skútry nevyrábí.

Nové díly ze Scootlandu:
http://www.scootland.cz/skutr-cagiva-ci ... adni-dily/
Použité díly co vidím aspoň na Scootlandu:
http://www.scootland.cz/skutr-cagiva-ci ... zite-dily/
No moc toho ohledně scootů Cagiva vážně nevyrobila, takže taky asi proto bude těch dílů málo :?
Minulost: Derbi Atlantis - naj. 38000km, Piaggio X9 500 - naj. 50186 km
KYBLOS

Moderátor

Reputace: 14
Skútr / moto: Honda CBF 500
Tuning / úpravy: Kufr, boční brašny, tankvak, držák mobilu, alarm, padáky, vyhřívané gripy Oxford, Ultraseal

Příspěvekod David.p41 » 26 srp 2012, 17:36

Taky byl to dobrej kup mám ho zadáče takže jenom za cenu opravy ten sytič mě napadl taky nebo špatnej podtlakovej ventil to na scootlandu sem četl taky ,ale nejvěší problém je sjetá našlapovací podložka a rohatka a nějakej kryt kterej se tam s něčím potkal a je dost vohoblovanej :D Jinak skůtr ještě nemám doma mám zatím jen ty poškozený díly.
David.p41

5+

Příspěvekod sinistre » 08 dub 2013, 10:44

Moc mě těší, že tady je ještě někdo s City 50. Haha, tu nakopávačku mám taky v pr......jde vidět, že to vyrobili kvalitně.
Poradím ti, kup novej sytič, dá se sehnat do 200kč - jen budeš muset přidělat ten konektor ze starýho.
http://multimoto.cz/?621,syti%EF%BF%BD-elektrick%EF%BF%BD-2t-cpi-keeway-yuki-mikuni

Jinak teď řeším jinej problém - když startuju, chytí a zdechne (pravděpodobně se přechlastá)...a když sundám přírubu z airboxu tj. saje rovnou a ne přes airbox, tak krásně naskočí a hned jde do otáček. Umí z toho někdo něco vyčíst a dát řešení?

Kdybys chtěl, tady jsem našel servisní manual... http://www.manualedereparatie.info/manu ... e.info.zip
sinistre

250+

Reputace: 1
Skútr / moto: Cagiva City 50
Tuning / úpravy: multivar

Zpět na Technické problémy se skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek