Benelli velvet 150 - tesnenie pod hlavou

Aneb když něco nefunguje tak, jak má...

Benelli velvet 150 - tesnenie pod hlavou

Příspěvekod velvet » 31 led 2010, 11:38

Zdravim vsetkych mam skutra Benelli velvet 150 r.v. 2000 A mam vazne podozrenie ze mi pustilo tesnenie pod hlavou.CHlapi neviete mi niekto poradit ako by som to vymenil(nejake rady,finty).Ziadny navod som na to nenasiel.Dakujem moc by ste mi pomohly.
velvet

5+

Reputace: 0
Skútr / moto: benelli velvet 150

Re: Benelli velvet 150 - tesnenie pod hlavou

Příspěvekod respekt.fr » 31 led 2010, 12:03

zežen si klingerit = tesnici papir . sundej hlavu obkresli hlavu na tesnici papir vistřihni a dej tam a maš .
fuk stage6 proleprika chrom.spojka stage6 torque.variator motoforce racing.přední polomneřice stage6 racing filtr stage6.přední zadní destičky stage6 racing.dowhill řiditka str8.představec str8.
respekt.fr

500+

Skútr / moto: Malaguti f15 hiend pila .aprilia sr.HONDA CRF 250R
Tuning / úpravy: s6 proleprika.thermoteck.podložka pod klapky.příruba s6 R/T.varec motoforce racing.polomněřice s6.spojka s6 torque.zvon naraku.openfiltr s6.kontra malossi.podložka pod kontru malossi.DHW řiditka str8 +představec str8.tlumič motoforce R6.VíC v PODPISU..!!

Příspěvekod velvet » 31 led 2010, 12:35

No dobre to uz najmenej tesnenie kupim ale keby si mi povedal ci treba nejako zablokovat motor pred tym aby sa nepohli ventily a na co si dat pozor.ak sa v tom vyznas keby si mi to napisal troska podrobnejsie(ci treba motor vybrat,co z retazov na ventily atd...Teraz som to skusal a do vody mi idu bublinky takze je to tesnenie.Dakujem za vsetky rady.
velvet

5+

Skútr / moto: benelli velvet 150

Příspěvekod Karamusa » 31 led 2010, 15:43

no nevim jak motorky ale unas na dilne kdys fukne tesneni na aute tak davame srovnat hlavu protoze je pokroucena
Karamusa

100+

Skútr / moto: Madison125-prodám
Tuning / úpravy: Neon,reflexni proužky na kolech,na červeno třmeny a tlumiče

Příspěvekod Jumbo_CZ » 15 bře 2010, 13:14

velvet píše:No dobre to uz najmenej tesnenie kupim ale keby si mi povedal ci treba nejako zablokovat motor pred tym aby sa nepohli ventily a na co si dat pozor.ak sa v tom vyznas keby si mi to napisal troska podrobnejsie(ci treba motor vybrat,co z retazov na ventily atd...Teraz som to skusal a do vody mi idu bublinky takze je to tesnenie.Dakujem za vsetky rady.

Motor blokovat nemusíš, na ozubenémkole vačkového hřídele jsou značky, stejně jako na alternátoru.

povolíš napínák rozvoďáku, sundáš řetěz,vyndáš vačkový hřídel, sundáš hlavu, když bude zkroucená - možná i pro jistotu bych jí prebrousil, vyměníš těsnění - musíš dát pozor, aby tam sedělo jak má, kolem jednoho ze štěftů by měl vést mazací kanál na vačky a mohlo by se ti stát, že ho těsnení zakryje a vačky se nebudou mazat.
Pak už to jenom poskladáš zpátky, u jednoválce to není takový problém a když má člověk všechny díly a správny grif, tak to jde i celkem rychle. :wink:
Jumbo_CZ
Jumbo_CZ

10+

Skútr / moto: KLE500

Zpět na Technické problémy se skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek