od Mr.Voza » 23 kvě 2015, 14:18
Na moje SRko měli na STK před 4 rokama taky kecy kvůli světlům. Nelíbilo se mu taky že SPZ nemá osvětlení, ale pak si všim, že vespodu zadního světla je vyřízlá díra přelepená průhlednou izolepou, kterou jde na SPZ světlo od žárovky zadního světla (ani jsem o tom nevěděl, že tam ta díra je
), tak mu to stačilo. Pak se mu myslím nelíbilo, že přední světlo nemá obrysovku (a teď si nejsem jistej, jestli má dálkovku) - přesně jak píšeš - nikdy jí ani nemohlo mít, protože vypínač světel má jenom on/off. Na to jsem mu řek, že v TP to má psaný v číselnejch kódech nějaký vyjímky, že to bude asi ono, ať si zjistí, co ty vyjímky znamenaj. Někam odešel a zachvíli přišel, že je to OK, tak předpokládám, že někde našel ty vyjímky. Měl bys mít v TP taky nějaký vyjímky, jinak by ti to neprošlo STK ani před těma 6ti rokama když to bylo nový. Pak mě napadá jet na jinou stanici STK, kde je s technikama rozumější řeč - máme tady taky víc STKček a to nad čím na jedný přimhouřej oči, to ti na jiný neprojde ani náhodou (i když by to tak bejt nemělo).
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP