Ahojky lidi,pišu tu téma poprve,tak nevim zatim co a jak...ale pokusím se vám alespon trochu přiblížit muj problém...mam Aprilku rally 50 LC.Nedávno(asi před měsícem),byla ve Scootlandu v servisu,kvůli startování . Oprava proběhla v pořádku,startování bylo v CDI..no a v servisu mi i oddělali restrikci z výfuku,a dali novou kontrastku...následující tři dny ten skůtr lítal jak drak,do kopce ve dvou klidně i 80km/h. no byla to prostě nádhera
...no ale po těch třech dnech běsnění,ten skutr do kopce začal vždycky jakoby přepíat rychlosti,chvilku táhl,chvilku ne...no a došlo to k dnešku až tak,že ve dvou,když jedeme do kopce,tak skůtr ztrácí rychlost,a jak se dostane pod 30 km/h,tak přestane ůplně táhnout,jakoby jel naprázdno bez řemene...no a když tedy upustím plyn,a počkám až se vrátí do normálních otáček,a poté znovu dám plnej plyn,tak už začne táhnout. Ale asi jen 4 vteřiny,a poté se celý proces opakuje,skůtr přestane táhnout,a dělá takový všelijaký pazvuky...
...už jsme kvůli tomu koupili i sportovní spojku i zvon,ale prostě nic,nepomohlo to...myslel jsem si že to je řemenem,už byl o pár milimetrů sjetej,tak sem ho vyměnil,dal tam kratší,pak i delší,ale prostě nic nic a nic... nevíte někdo co stím? do Scootlandu se mi to znovu vážně dávat nechce
Děkuji moc všem za čas ztrávený čtením tohohle románu .