od MilanMen » 09 dub 2009, 11:38
Zdravím všechny,
mám stejný problém, když jsem tento skútr zakoupil, startování v nizkých teplotách nebyl problém. Za to nyní, to jsou věci.
Na skútru mám laděný výfuk a tunningový filtr. Jeli pod 15 stupňu tak se nechytám. Zjišťoval jsem co by. Takže první byla svíčka, protože po dlouhém startování, byla samozřejmně náramně udojená. Po té jsem šel po palivové soustavě, od čerpadýlka, po jednocestný ventil, ale samá voda. Při zkouškách čerpadla jsem sejmul vzduchový filtr a zacpal sání, abych vyzkoušel, jestli čerpadlo funguje a ejhle, skútr naskočil, Jak mile se motor párkrát otočil, není problém ho nastartovat opětovně. Bylo mi doporučeno vrátit zpěr originál airbox. Ale to zklamání, nikdy bych nevěřil, co takový tunningový filtr udělá s výkonem, reakcí na plyn a se zvukem laděného výfuku. Mimochodem stale jsem nenastartoval při nizkých teplotách. Po té ož my zbyl jen automatycký sytič a bingo, bylo to ono. Vyjmul jsem ho, změřil a na baterce fungoval perfektně, ale po změření vodičů k sytiči jsem zjistil, že se přerušil kabel napájení, záhada byla odhalena. Mimochodem, originál airbox jsem vyměnil opět za tunningový filtr a jede jako pila. MilanMen