Poradil bych ti jen , abys koukl a napsal sem :
http://www.skutrmoto.cz/modules.php?name=Forumsje tam mnohem více majitelů Atlantika a velkých X9 . Loni jsem byl s některýma z členů na "vejletě" a mimo jiné se tam o termostatu na Atlantiku bavili , protože to tam někomu taky ukazovalo na teploměru nějak málo . Moc si tu diskuzi nepamatuju , tenkrát jsem měl Máňu 1/4 litru a tak jsem k tomu neměl co říct , ale nějak matně si vzpomínám že někdo měl taky tenkrát funglovku Atlantika a měl mimo jiné stejnej problém , k tomu se přidalo ještě něco , a nakonec ho dal radši pryč a skončil u Yamahy T-Maxe ...
Mě to na Majesty ukazovalo na teploměru taky nějak málo , jednou jsem si dal tu práci a začal hledat proč . Vyndal jsem termostat , vařil ho ve vodě , měřil teplotu při které otevírá . Našel jsem i čidlo k teploměru , které ( jak psal i Cpujky ) jsem si myslel že je u chladiče , bylo na motoru ... vyšrouboval , zašrouboval ... nic jsem nezjistil . Vše jsem zase složil a pustil to z hlavy , protože termostat makal jak má ... a najednou , po tom všem ukazoval i teploměr jak má . Nevím proč , nic jsem s tím neudělal , jen rozebral a složil .