Zdavim, abych postupně popsal co se mi stalo... Koupil sem před nedávnem Atlantika 125, dovoz z francie najeto 7000km, nejdřív jsem se byl na skútra podívat a ujel jsem cca 200 metrů (víc nešlo byl všude sníh), druhej den mi pán po domluvě motorku přivezl domů... tam sem chvíli jezdil po ulici po čase se tomu najednou nechtělo rozjet a dusilo se to, kdyz jsem to nechal chvíli stát, tak se potom dokázal dojet do garáže, myslel sem ze je to tim ze je tam málo benzínu, tak jsem druhej den vzal do kanystru 3 litry ale nic se nezmenilo... hodinu nastartovaný ale ja se přidal plyn, tak se to dusilo.... tak sem ji dal chlapkovi do servisu (stejne sem chtel vymenit olej a tak) at to sprovozní.... ten vymenil svicku a nevim co vsechno jeste a skutr sel jak po malse.... nez se vyridilo prihlaseni tak to trvalo tyden... potom se se chtel projet, ale zase sem ujel asi jen 200 metru a stejnej problem jako predtim... tak sem se do toho podival sam... vycucnul sem starej benzin (byl divně zelenej) tak sem tam nalil 5 litru cerstvyho, prošel sem vsechny hadicky a nic, tak sem se docetl ze muze bejt ucpanej karbec, tak ze ho vycistim ale ten byl uplne jak novej, tak sem vse namontoval zpatky a ejhle, skutr jel upne normalne a na prvni vyjizdce sem najel bezproblemu 12 km, tak kdyz se udelalo o vikendu hezky tak sem vyrazil pro jistou jen po okoli, a kdyz se na me po celkem 60 kilometech rosvitilo hladovy oko, tak sem tomu nemohl uverit... PROSTE NA 5 LITRU SEM UJEL ASI 65 KILOMETRU.... tak sem se podival na svicku a ta byla cerna jak uhlí, takze to bude moc bohata smes... a tet moje otazka... co si o tom vsem myslite a muze to byt jen spatne nastavenym karbecem nebo i nejaky vaznejsi problemy??
Díky za jekekoli odpovědi