od Mr.Voza » 22 zář 2016, 08:06
Šutrforum.cz?
Že by nějaký fórum zabývající se mineralogií?
To je důvod, proč na všech zařízeních jakýkoliv automatický opravy hned vypínám. Psát umím. Nepotřebuju aby mě do toho nějakej nablblej software kecal, když ani pořádně neví, co chci napsat. Neříkám, že občas neudělám nějakej překlep, ale nadělám tím rozhodně míň škody, než tyhle softwarový automatický opravy - viz. třeba když jsem kdysi posílal balík a až na poště jsem zjistil, že mám na balíku vytištěný uplně jiný jmého adresáta, než jsem rukou napsal na podací lístek - na balík jsem tisknul adresu ve Wordu, kterej opravil adresátovo příjmení. Už si přesně nevzpomínám, jak se adresát jmenoval a na co to Word opravil, ale vím, že jsem si říkla, že kdyby mu ten balík došel, tak by se asi hodně divil - bylo tam něco jako Martin Pinďour, nebo tak něco podobnýho
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP