tak zas nie celkom presné prirovnanie to je.
Väčšinou ked niekomu neštartuje XADV, nemá v rohu garáže odparkovaného T-maxa, ktorý môže použiť namiesto toho. Zatiaľ čo logo Chrome niekde na ploche 90 % ľudí nájde.
Rozumiem , že z nejakého dôvodu tvoje zariadenie patrí medzi tých 10 %, alebo to nemôžeš používať z iných dôvodov, ale zas až tak úplne OT info Mirus nenapísal (ak nie práve pre teba, tak pre ostatných ) , aby bolo potrebné odpovedať takou tou tvojou síce bežnou, ale predsa len goesovinou.
Mimochodom, potrebujem v robote nejaké programy (JDE +BC). A tiež na niektorých druhoch prehliadačov nešli dobre. No a kedže to bolo v robote, tak som nehľadal odpovede na forach, ale som sa opýtal našej IT podpory.
No a náš ajťák Nuno, sediaci na druhom konci Europy niekde na brehu Atlantiku odkázal, nech to neotváram v Edge, ale v Chrome. Tam to ide, ja ako neajťák to dalej neriešim a hotovo.
Chcem tým povedať len toľko, že on za svoju radu berie dosť veľa portugalského eura a veľmi sa od tejto zadarmovej nelíši. Tiež ma presadil z Xadv na Tmaxa. Aj ked zas vedel, že mám oba, lebo sa mi sem tam pohrabe v garáži, ked ho aproofnem, a hlavne sám mi ich tam zaparkoval