Pokud máte s fórem nějaké potíže, pište zde.
01 srp 2011, 14:00
Jenze me to do minuleho tydne nedelalo vubec...tzn., ze se logicky neco menit muselo...ptz jen tak to asi nezacne
01 srp 2011, 16:43
mě to prostě dělá odjakživa. A to mám už kvůli tomu i trvalé přihlášení
05 srp 2011, 08:29
mne to dela taky,ale jen kdyz se pripojuji pres telefone nebo pres mobilni pripojeni ( USB od Vodafone)
Jakmile jsem na Wi-fi nebo kabelu je vse OK
05 srp 2011, 09:23
Já bych poprosil o zjemnění červené při listování v tématech. Kvůli té barvě roluji vedle. Je fakt dost ostrá. Stačilo by jen jemný nádech. Znát to bude a nebude to nepříjemné.
05 srp 2011, 12:06
Obávám se Geku, že Ryan si hraje na mrtvého brouka. Takže na nějaké úpravy můžeme zapomenout a fórum zůstane rozvrtané tak jak je (bohužel).
05 srp 2011, 12:38
Klid kluci, není potřeba dělat ohledně Ryana nějaké ukvapené závěry.
Zcela určitě má dost svých vlastních starostí, a nezapomínejte že jsou prázniny, klidně může ležet někde u moře.
Napište mu soukromou zprávu, jsem si jistej, že dotazy zodpoví.
09 srp 2011, 15:03
Já jsem v klidu, jen mi blikají oči. Snad na to jednou dojde. Chápu, že jsou prázdniny, dovolené a hlavně silnice bez sněhu.
09 srp 2011, 20:09
foky píše:Klid kluci, není potřeba dělat ohledně Ryana nějaké ukvapené závěry.
Zcela určitě má dost svých vlastních starostí, a nezapomínejte že jsou prázniny, klidně může ležet někde u moře.
Napište mu soukromou zprávu, jsem si jistej, že dotazy zodpoví.
až tu budeš taky pár let tak takový optimista nebudeš
08 čer 2012, 12:58
Poslední dobou mi chybí jedna funkce. Máme tu klasické hledání výrazu, ale pokud napíšu třeba olej apod. vyjede mi množství témat kde se to slovo vyskytuje. Já ale potřřebuji info ohledně oleje např pro Honda pcx, proto listuju zase moc stran v seznamu nalezených slov olej, než uvidím, že topic kde se nachází slovo olej je ono téma.
Proto bych se podle mě hodila funkce hledání výrazů - slov přímo v daném tématu, protože např. témata jako Majesty nebo zmiňovaná pcx mají přes 200 stran a proto je hledání některých věcí nemožné nebo nekonečné.
08 čer 2012, 13:05
Vlevo nahoře, pod nadpisem tématu, nad tlačítkem "Odeslat odpověď" je "Hledat v tématu" - není toto ona funkce?
08 čer 2012, 13:07
Mělo by to být toto..pokud jsme se pochopili.......
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
08 čer 2012, 13:11
Díky za rychlou reakci, beru zpět, je to přesně to, co jsem myslel ! Za tu dobu co sem chodím jsem ti toho snad nevšiml a používal stále jen to hledání v hlavičce fóra a tiše si nadával proč se to tak špatně hledá. Takže díky za objasnění
23 čer 2013, 21:56
ahoj, vsiml jsem si, ze v kazdem foru je nejaky uzivatel, ktery proklada prispevky svym prispevkem s obsahem jednoho pismena "x". Docela me to irituje -) Ma to nejaky ucel ?
23 čer 2013, 22:03
Ahoj, co přesně máš na mysli?
23 čer 2013, 22:14
treba tento
viewtopic.php?f=3&t=8456, na tohohle uzivatele jsem narazil ve vice forech, kde vklada jen "X"