od Gek » 06 dub 2011, 14:21
Dobrý den.
Vypadá to nové forum zajímavě. Jde o zvyk. Taky nemám rád, když někdo napíše skoro hnusně že ............... nebo že to celé je na ................., a že je pisateli na ..................... Takhle tedy opravdu ne. Myslím si, že za tím je kupa práce a moře času. A taky si myslím, že hnusoty je na světě fakt dost, tak proč si ji ještě přidávat.
Ale k věci. Nevím jestli je chyba u mě, někde v nastavení, nebo jinde. Když si dám zobrazit nové příspěvky, pak nemohu v žádném přejít na poslední příspěvek. Pokud ale projdu forum, bez problémů kliknu na poslední příspěvek a jsem tam.
Dík. Gek.
Jo a hlavně proč to píšu sem. Nemohu nic odeslat. Kliknu na Odeslat a dostanu náhled. A to je všechno.
EDIT: Upravuji. Nejde mi nic odeslat ve Firefoxu. V Exploreru bez problémů.
Taky bych poprosil o to, aby když odešlu zprávu, tak se mi sama zobrazí. Ne abych si musel pro zobrazení kliknou. Je to zajimavý psychologický fenomén, ale chyby vidím většinou až po odeslání. Před tím jsem je neviděl. No a když to nepůjde, taky se nezblázním a kliknu si, jen že by to bylo pohodlnější.
Kymco Xciting 500i. a nejčastěji k vidění" Festina Lente " " Lepší být v šest doma, než o půl šesté v márnici "