tak bude o TOP-FIVE docela bitva

Jinak nic proti návrhu moto.jokera: proč neudělat placenou službu a skutrforu trochu nepomoci.
Mimochodem, tohle téma je TOP už půl dne a zadarmo!
(Akorát že JRM66 se asi ptal kvůli jinému...)
Práve že to tak nefunguje, inač by toto vlakno neexistovalo, ed si odpoviem na vlastný tak sa mi to automaticky priradi k tomu poslednemú. Zaplatenie si prispevku na pár dni prečo nie,Mr.Voza píše:Napadá mě zkusit tohle - až Tvoje téma "spadne pod čáru", tak si na něj sám pošli odpověď, třeba jenom jedno písmenko, a tím bude zase TOP. Až znova "spadne pod čáru", tak smaž ten poslední příspěvek (ten jednopísmenkovej) a napiš ho znova, zase třeba jenom jedno písmenko - tím bude téma zase na chvíli TOP. Nevím jestli to funguje, ani to nebudu zkoušet, jen mě tahle možnost napadla. A až to tady budou praktikovat všichni, tak se z toho poserou, jak se budou předhánět, aby bylo právě to jejich téma FOREVER TOP.
Jinak naprosto souhlasím s nápadem, co napsal Moto.joker.
No ja tam stale vidim iba 4-5 nové príspevky, ale to bude asi tým že som na fore aj 4-5x denne tak to možno nevidím ako niektorý čo sem prídu raz za deň!HonzaR píše:Za mně: Když otevřu SF, mám nastaveny nové příspěvky. Tedy vidím všechna aktualizovaná vlákna od mé poslední návštěvy. Sroluju je a na co chci, tak se podívám/odpovím. Předpokládám, že takhle to má i většina z nás. Tedy každý nově příchozí uvidí nové téma "nahoře", resp. v seznamu nových/aktualizovaných vláken. Zmíněné topování potom imho nemá význam.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník