TPMS - monitoring tlaku a teploty pneumatik - nebo ne?

Diskuze o stylingu skútrů. Úpravy vzhledu. Plasty, lak, světla, hudba,...

Příspěvekod Jarda » 19 lis 2007, 22:11

po precteni clanku v poslednim cisle motoraje 11/07, co mi dnes prislo domu jsem trochu vahal jestli mam ci nikoliv sem dat onen vzkaz.proc ne.patri to do vybaveni patri a tak jsem se rozhodl ze se s vami podelim o clanek ktery mne vice zaujal coz mnozi uz to znaji z doby drivejsi, kdy uz jezdily auty, na kterych to uz mely namontovany.nepatrim sice mezi ty ridice co najezdily tisice km za mesic ale spise mezi tu stredni tridu.ani o to nejde kolik kdo najezdil km, ale uz to nebudu prodluzovat.ve zktratce jen to, ze by to nekteri i privitaly nejen na autech, ale i na motorkach.kdyz jsem trochu sondoval tak jsem jen nasel tento odkaz coz je asi to samy ale ta cena je asi i odpovidajici.jelikoz nevydelavam zas miliony a nenajezdim tolik km co tady ostatni tak pravdepodobne zustanu u toho prosnuleho gelu se kterym jsu spokojen a porad mi vyjde levnejsi nez tento zpusob, který automaticky upozorňuje řidiče na ztrátu tlaku v pneumatikách.ale posudte sami zda se to vyplati nekomu kdo najezdi hodne km.

http://www.slovnicekmotoristy.inczech.n ... system-tpm

http://www.autoklucka.cz/
(Představujeme TPMS - monitoring tlaku a teploty pneumatik)
728 950 720
Jarda

1000+

Reputace: 4
Skútr / moto: Burgman 650

Příspěvekod Jouda » 20 lis 2007, 11:13

Hele ja sem nak nepochopil na co bys tohle potreboval na skutru ? Dyt tam si vsimnes pomerne brzo, kdyz ti utece pneu, ja jezdim na pichly gume, kterou obcas dofukuju uz pres rok, takze bych vo tom mohl vypravet romany :cyclops:
Jouda

100+

Reputace: 0
Skútr / moto: Aprilia SRV850 ex GP800
Tuning / úpravy: Rychly pruhy na zakryti skrabancu :))

Příspěvekod Gullwing » 20 lis 2007, 21:37

No hlavně je to na auta. Výhoda je, že si to můžu koupit s nějakým kámošem na půl a když pojede blízko tak nám to bude monitorovat jak ty moje dvě tak ty jeho:-)
Mám obavu, že u motorek se kola poměrně dost ohřívají a že by to pak třeba ječelo pořád,...
Gullwing

1500+

Skútr / moto: Suzuki B400 K8

Příspěvekod kraken.99 » 21 lis 2007, 15:04

já osobně si myslím že je to blbost za dost peněz protože na skutru mi to bude na draka
tel.777 55 22 12 email:kraken.99@seznam.cz skype:kraken.99
kraken.99

2500+

Skútr / moto: Suzuki Burgman 650exe 08

Příspěvekod Jarda » 24 lis 2007, 23:48

nenajezdim tolik km co tady ostatni tak pravdepodobne zustanu u toho prosnuleho gelu se kterym jsu spokojen a porad mi vyjde levnejsi nez tento zpusob (jsem napsal viz vyse)

ale je dobry aspon vedet ze neco podobnyho existuje.otazka je jestli to nekdo vyuzije na motorkach.co mam ultraseal tak kontroluju pouze 2x rocne tlak v pneu.poprvy po zimni pauze a pak pred zimnim odpocinku.
728 950 720
Jarda

1000+

Reputace: 4
Skútr / moto: Burgman 650

Zpět na Styling

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek