U nás na městě zatím v pohodě s pčr vycházím, městapo taky v poho, horší to bylo v Ústí nad Labem - tam mě hlídka chtěla sebrat tp - tak jsem začal s odlepováním a ejhle asi po 2 minutkách naskákali do auta s větou pro dnes máte štěstí a šup na majáky pryč (výjezd). Nikdy jsem snad tak rychle neměl helmu na hlavě
jinak foto je z fotbalového utkání, kdy jsme hráli s Baníkem a policajt na fotce je kamarád (proto ty "sluneční brýle").
Jsem si vědom, že to hraničí se záměnou barev a taky počítám s tím, že by někdo mohl zazmatkovat a tak se moc nelepím na zadky, jenže jezdím v 90% jen město a je to prostě tragédie - a ještě horší je to přes zimu, kdy prostě plechovkáři prostě se skútrem nepočítají - tím více, když třeba chumelí
STK neřeším -zatím- před to sundám a poté znovu nalepím - ta páska byla levná a je ji ještě dost.
Spíše přemýšlím nad tím, že to ještě aktualizuji na boční kufry, ale nevím jestli ze šikma, nebo vodorovně .... ?
A na léto mám taky připravenou bundu na srazy, kdy taky konečně po letech vyjedu ve šňůře
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
EX: Rhon 50/2T, Honda Lead SCV 100, Piaggio Typhoon 125/2T, CBC Grace 125, Piaggio Beverly 125, Honda Forza 125