od stretavka » 10 srp 2017, 08:19
to Peeetr a asi i další....
za sebe můj pohled na věc: To nejpodstatnější - motorka chyby neodpouští!!!!!!!!!! Při telefonování, zevlování po různých udělátkách, mačkání BT ovladače, mluvení s někým jiným přes BT etc tu chybu uděláš ein-zwei a jsi v krizový situaci, kterou v lepším případě zvládneš s proužkem na spodním prádle. Takže jsem přesvědčen, že při jízdě v jedné stopě se máš věnovat silnici, provozu a motorce!!!!!!!!!!!!!
Pokud je ale člověk otrokem mobilní techniky - nebo ho do takové situace dostává zaměstnavatel či své povolání, tak by si měl nastavit priority - buď jezdit a nebýt otrokem telefonování, mailování, smskování, nebo se bodnout na ježdění anebo se naučit na tuto techniku nereagovat (dřív jsme to bez ní taky vydrželi). K tomu bych jen podotkl - že sám jsem v manažerské pozici a když jezdím, tak mne telefon ani net nezajímá.
No a pokud už to fakt nemůžeš vydržet, tak si kup na alliexpresu za pár babek smartwatch, spáruj s mobilem a dej buď na ruku (s vibracemi budeš vědět že se něco děje) a když musíš vidět kdo volá, tak ty smartwatch dej k budíkům - bo tam se čas od času díváš zcela automaticky.
Jsem si vědom, že jsem skalním příznivcům telefonování za jízdy nasypal písek do očí, ale ikdyž se mne budete snažit ukamenovat, tak z názoru, že na motorce jde v první řadě o bezpečnost a že další jiné činnosti při řízení jednostopýho vozidla tu bezpečnost radikálně snižuji, tak z toho názoru prostě neslevím!!!!!!!!!!!!!!!!
Každá náhoda se musí pečlivě připravit.....