už je tam mam asi měsíc, fakt nádhera, krásně svítěj při odrazu světla.
koupil jsem je za 300,- ve scootlandu. reflexní
na sluníčku svítěj nejvíc co na ně říkáte?
Naposledy upravil supr.tomo dne 20 kvě 2007, 12:05, celkově upraveno 1
vypadá to že nadlouho, spodek samolepky je v barvě alobalu a drží to na kole pořádně.
kousek jsem nalepil trochu nakřivo, tak jsem to pak musel škrábat, vubec to nešlo jenom
pomalu šroubovákem, takže že by to nedrželo toho se nebojim.
2 jsou náhradní, ty se docela hodily, nebylo to sranda lepit
ono sa to má lepiť na mokro jarovou vodou tak jak všetky nálepky postriekať podklad aby sa to dalo krigovať nie že sa to hneď na suchom drapne a potom s tým už nejde pohnúť...potom ako je to umiestnené sa spod tej nálepky vytlačí voda nejakou stierkou a je to OK...Inak nálepky pekné.... a aj je to trocha o bezpečnosti v noci asi si to kúpim aj ja idem pozerť ponuku farieb...
Naposledy upravil Vlady dne 26 kvě 2007, 21:18, celkově upraveno 1
Vypada to fak dobre, taky uvazuji asi nad cervenyma nebo oranz
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
To víš ja som to tiež nevedel ale raz už je to možno aj 10 rokov som kupoval samolepiacu tapetu že idem olepiť nejaké škaredé dvierka na kúpelňovej skrinke a to mi v tom obchode tak poradili že takto sa to má lepiť... a lepia sa tak aj autofólie na sklá...len oni na to majú aj nejaký špeci sprej a aj handru čo nepúšťa chlpy a celkovo sú na to komplet vybavení aby to bolo 100% né tá robota...predsa len cez tú fóliu sa človek pozerá a nejaká voda zo saponátom by po čase mohla spraviť nejaké šmuhy alebo tak niečo... ale na klasickej neprehladnej nálepke je to šumafuk...
Naposledy upravil Vlady dne 26 kvě 2007, 21:23, celkově upraveno 1
Tak jsem si je objednal tak uvidime, nalepim to na jarovou vodu, predtim poradne odmasti a doufam ze to pak nevyhodim
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
zkus jeden a pak uvidíš, ja to lepil i na sucho a taky to šlo, jen se mi jeden přetrhl,ale 2 jsou náhradní A nalepil jsem to krasně rovně, když se to dělá pomalu.
jinak pak sem klidně hoď fotky jestli můžeš B) a dej vědět jak to šlo