[quote=Chrt]Ha ha ha. Importér Piaggio (Cagiva Praha) se ukázala jako totálně neschopný a ignorující zákazníky, neboť jsem složil 20 tKč zálohu u Dealera v Brně (DMoto), že mě kvůli nějaké neudělané homologaci nejsou schopni X9 prodat a zálohu mě za 14 dní vrátili. Nakonec jsem se obrátil na slovenského dovozce v Žilině (CarCare s.r.o.), kde zdá se není problém v ničem, prý X9 normálně prodávají. Nakonec jsem si objednal X9 Evolution/ABS v přepočtu za 199 tKč včetně DPH. Moje X9 by měla dorazit do 3 týdnů a dovezou mi ji se všemi papíry z Žiliny do Brna zdarma.
Postup přihlášení nového skútru dovezeného ze zemí EU jsem zjišťoval zatím jen teoreticky, a mělo by to být jen trochu komplikovanější - navíc je potřeba COC (prohlášení o shodě, dodá dealer) a pak potvrzení z finančního úřadu (formulář hlášení dovozu dopravních prostředků). Poplatek je kupodivu stejný jako při přihlášení skútru koupeného tady, tedy 500 Kč. Snad se neobjeví další zádrhel.
Jinak pokud někdo řešíte záruku, tak jsem dostal vyjádření od slovenského dovozce Piaggio group, že záruka je celoevropská a garanční servis mě udělají kdekoli v Evropě v autorizovaném servisu Piaggio, stačí jen servisní knížka.[/quote]
To je teda divný já mám X9 přez Cagivu Praha, ale je fakt, že kluci si je dovezli sami a ňákym způsobem to přez ně ofi přihlásili a pak jsem ji teprve koupil já.S 80 kilákama najetejma
Ale když to mohli takhle přez ně promotat tak proč je nevozej sami a nemaj je ani v nabídce, jenom X8ku to je divný.???Nechápu