tak já se rozhodl , ten deflektor vyrobit sám , takový bych řekl *samorost* , zhotovil jsem jej tak nějak z hlavy a trochou inspirace na netu , s tím , že pokud se mi to osvědčí tak asi budu investovat do -podobného- originálu
provedení ouplně svépomocně a to z 3mm plexiskla vykreslením obrysu v PC - nalepením na plexi a to jen zhruba ořezáno , dále obroušeno na přesno a zaleštěny boky , plexi jsem ohřál nad plynovým hořákem sporáku z obou stran a položil na dopředu připravený plech 3 mm ohlý na tvar originálního štítu a taky teplý , nechat schladit přirozeně , žádná studená voda nebo dokonce mražák , tady je třeba nespěchat ,
pak vyrobeny panty pro nevrtání origo plexi , z 3 mm materiálu , naklápění je z 2 mm plechu vevnitř vlepeny gumové kolečka pro citlivé stlačení pantu na origo plexi , nastříkáno černým matem , momentálně sešroubováno kadmiovanými šroubky , jaksi jsme nesehnal černé , časem natřu až trochu chytnou patinu
smontováno a umístěno na plexištít a při první skušební jízdě jízdě bez helmy na odstavné ploše mi jemně foukalo nad hlavou a ani plešku mi nerozčesalo
, teprve zítra jej půjdu otestovat naplno , ale po prvních dojmech si myslím že to bude v pohodě , mám jej mírně vrchem vytočeno do protisměru jízdy , takže se vzduch docela dobře láme
to by tak bylo zatím vše , pokud bude co pak sem dodám , a propó chtěl jsem jej polepit nějakou tou bezpečnostní folii abych jej trochu ochránil , no ále za prvé fólii nemám a za druhé jsem dnes v autoskle havířov na nábřežní ulici byl ujištěn , že tu folii na plexi nalepit nejde , tak už se po tom pídit nebudu a nechám jej tak jak je
více fotek mám
jako vždy na rajčeti
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.