Tak jsem se dokopal k výrobě deflektoru a udělal jsem si něco jako jednoduchou kopii MRA X-Screen. Základní požadavek, který jsem na deflektor měl, byl žádné vrtání do origo plexi. Nakonec to vyřešilo pár kovových úhelníků, pár kousků gumy, nějaké šroubky a chvilka v dílně se svěrákem, vrtačkou a pilníkem. Deflektor je navíc úhlově stavitelný. Všechno zatím drží fest, ani se nepohnul. Jediná chybka je, že protože jsem moc nevyrostl, tak přes něj pořádně nevidím
Na plexi jsem použil část starého poškrábanýhoho plexi z mé předchozí motorky, co se mi válelo ve sklepě, a jak je poškrábané, tak přes něj není vidět, takže plexi půjde dolů a vyříznu kus z novýho (a průhlednýho) plexiskla, takže tohle je takovej předfinální vzorek. Hlavní věc je, že držáky drží, plexi se dá na ně připevnit jakýkoliv. Co se týká funkčnosti, je to o něco lepší než samotnej originál, ale zase že bych neucítil ani vánek, to ne. No ale když mě tak baví si motorku vylepšovat různýma serepetičkama, nejlíp, co si sám vyrobím...
SNC00177.jpg
SNC00177.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.